Django Fest 11.ročník

Podobné akce

Účinkující: Bitumen Beat, Terne čhave, Vojta Lavička & Benga show

Typ akce: Koncert

Zahájení: 01. 12. 2012
Ukončení: 02. 12. 2012

Vstupné: 150-180

Popis akce

Letos se sejdeme v sobotu 1.12.2012 od 19:30 hodin, a to v hudebním klubu Favál.

Můžete se těšit na tři skvělé kapely, které pro vás mají připraveno několik hodin živé hudby.

Na začátku Vás uvítá legendární houslista Vojta Lavička, skvělý muzikant, skladatel, ale i novinář a moderátor, se svou kapelou Benga Show , ve které se vám představí ostřílení hudebníci, kteří si prošlápli svět hudby s kapelou Bengas. Předvedou Vám široké spektrum bravurně interpretačně zvládnutých písní ze všech koutů světa, které si zazpíváte s nimi, i své vlastní kousky.

Ozdoba letošních letních festivalů, Bitumen beat, vás vydechnout nenechá. Kapela, která vytvořila neuvěřitelný hudební styl, spojila elektroniku s tradicemi, a je v tom něco světového a zároveň něco, co důvěrně znáte. Jejich hudba se vám dostane do krve. Zamilujete si je hned napoprvé.

Poslední z nich jsou cenami ověnčení Terne čhave se svým energií nabitým představením. Nebojte se, že nám tam tak pozdě večer usnete - čeká Vás romská hudba propojená se vším, co se do zběsilého tempa hodilo, a zahraná tak, že nebudete chít aby skončila!

Pro další informace se podívejte na přiložený leták, webové stránky nebo se přidejte k Události na FB. Přijďte, slibuji Vám, že nudit se určitě nebudete:)

Místo konání: Favál

Přesná adresa: Křižkovského 22 Brno (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.srnm.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!