Získejte nový pohled na Vánoce v Nákupním centru Eden

Podobné akce

Účinkující: -

Typ akce: Volný čas a výlety

Zahájení: 11. 12. 2012
Ukončení: 21. 12. 2012

Vstupné: -

Popis akce

Přijďte nasát adventní atmosféru do Nákupního centra Eden a připomeňte si díky netradiční výstavě význam vánočních pohledů, historii vzniku pohlednic a vše co souvisí s rozesíláním vánočních přání. Výstava ukazuje, jak je důležité si v dnešní rychlé moderní době udělat čas na své nejbližší a potěšit je ručně psaným přáním.
Se sloganem „Získejte nový pohled na Vánoce“ centrum poukazuje na nenahraditelnost psané pohlednice v porovnání s její moderní elektronickou podobou, zvlášť v období Vánoc, kdy by si lidé měli udělat čas jeden na druhého. Pro usnadnění prvního kroku dostanou návštěvníci v NC Eden pohlednici zdarma, stačí si jen vybrat motiv, kterým potěší své blízké. Volit mohou z klasických pohledů s variacemi vánočního stromečku anebo z pohlednic s tradičním motivem jablka.
V souvislosti s adventním tématem zasílání vánočních pohlednic připravilo nákupní centrum výstavu „Historie pohlednic“, která mapuje historii vzniku pohledů, jejich předchůdce a průkopníky a popisuje i vznik samotných vánočních pohledů.
Výstava, která je vhodná pro všechny bez rozdílu věku, potrvá Nákupním centru Eden v Praze až do pátku 21. prosince.

Místo konání: Nákupní centrum Eden

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: NC Eden
Předchozí akce: OC Letňany slaví Vánoce v mezinárodním duchu
Následující akce: TOXIQUE

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!