Keramka v G4

Podobné akce

Účinkující: Obor fotografie a médie Střední průmyslové školy keramické a sklářské Karlovy Vary

Typ akce: Výstava

Zahájení: 04. 1. 2013
Ukončení: 29. 1. 2013

Vstupné: výše dobrovolná

Popis akce

Galerie 4 zve na výstavu z cyklu „Fotografické školy Evropy“, kde představí své práce z let 2008 až 2012 studenti, pod vedením pana MgA. Bořivoje Hořínka, oboru Fotografie a média Střední průmyslové školy keramické a sklářské z Karlových Varů, která v letošním roce oslavila 140. výročí od svého založení.
Žáci během studia poznávají nejen techniku klasické fotografie, ale věnují se i ateliérové fotografii, dokumentu, reportáži, krajinářské tvorbě apod. Zvládají také práci v temné komoře. Těžiště studia je v poznání moderních digitálních technologií včetně počítačových úprav. Práce s fotografickým obrazem je ve finálních úpravách spojena také s prací s textem a grafickou úpravou. Své práce realizují v moderně vybaveném fotoateliéru, počítačových učebnách. Obor rozvíjí individuální schopnosti žáků při řešení a realizaci s důrazem na řemeslo fotografické s důrazem na výtvarnou stránku snímků.
Celá výstava je koncipována jako průřez tvorbou žáků, kde mohou návštěvníci najít technické fotografie tak i snímky subjektivně laděné s důrazem na světlo, barvu a kompozici.
Cílem výstavy je představení prací studentů i absolventů napříč ročníky od prvního po maturitní čtvrtý.


Místo konání: Galerie 4 - galerie fotografie

Přesná adresa: Kamenná 2, 350 02 Cheb (Hledat na mapě)

Cheb (okres: Cheb kraj: Karlovarský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Galerie 4 - galerie fotografie, p.o. Karlovarského kraje
WWW pořadatele: www.galerie4.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!