Mezi Ploty 2014

Podobné akce

Účinkující: Adriano Trindade a Los Quemados, Albert Černý a Lake Malawi, Amálka Třebická: Nešišlej, Andrea Bayerová, Aniby Neřekla, Bek Ofis, Buchty a loutky, Calm Season, Celeste Buckingham, Český kalendář Michala Horáčka, Čokovoko, Dan Bárta a Robert Balzar Trio, Daniel Vojtíšek, Déčko: Studio Kamarád - Filip Cíl, Dismanův rozhlasový dětský soubor, Divadlo duší spřízněných, Divadlo ze skříně, eFeM, Eko ateliér, Ewa Farna, Filip Gondolán, Floex, HaDivadlo, Ille, Jablkoň, Jaroslav Uhlíř, Jiří Hötzel a Martin Dolejš, Junák, Karel Holas a František Černý (Čechomor), Katarzia, Květy, Laco Deczi, Lanugo, Lenka Filipová a Lenny, Letní dům, Libor Šmoldas Trio, Lokvar, Luno, Maok, Marta Töpferová & Tomáš Liška, Michal Malátný, Než přiletí drak, Ondřej Ruml, Pavel Šporcl, Petr Skoumal, Polemic, Poletímě?, Portless, Radka Tesárková, Republic of Two, Roman Ravin a Swayambhu, S poetiky netančím, S&H (Tomáš Matonoha, Zdeněk Král, Vendula Příhodová), Sto zvířat, Sunflower Caravan, Taneční hrátky s Janem Onderem, The Geront Shadows Revival, Tomáš Klus, Tonya Graves, Tři sestry, Tří ve čtverci, Václav Neckář, Vega, Veronika Šuráňová, Vertigo, Veselé Skoky, Vladimír Václavek, Vladivojna La Chia (Varhan Orchestrovič Bauer a A Tereza Kovalová), Vosto5, XIII. aneb jam session ředitelů ústavů, Yvonne Sanchez, Zeuritia, Živé kvety, Žonglování.

Typ akce: Festival

Zahájení: 04. 10. 2014
Ukončení: 05. 10. 2014

Popis akce

Projekt Mezi ploty se v roce 2014 představuje v nové podobě. Kromě festivalu v areálu pražské Psychiatrické nemocnice Bohnice, který se tentokrát uskuteční ve dnech 4. a 5. října, bude zahrnovat také spolupráci s Českou televizí a veřejnou sbírku se zprávami DMS na pomoc duševně nemocným. Mezi ploty se letos staly jedním z charitativních projektů České televize.

Místo konání: Psychiatrická nemocnice Bohnice

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Nedomysleno s.r.o.
WWW pořadatele: http://www.nedomysleno.cz/
Předchozí akce: Střelické Strunobraní 2013
Následující akce: Majáles Brno 2014

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!