Drumbox Nye party

Podobné akce

Účinkující: domácí Drumbassterds, Let it Roll crew,soundsystem Bass Beast, Akira, One Way

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 31. 12. 2012
Ukončení: 01. 1. 2013

Vstupné: 80, 140

Popis akce

Chlebíčky, brambůrky a zábavný pořad v televizi. Klasický Silvestr. Představujte si ale konec roku jinak? Trochu víc šíleně, odvázaně a hlavně ve společnosti? Přijměte pozvánku na mejdan roku. Pražský klub Matrix roztančí metropoli ve stylu drum and basse a k tomu všemu potečou litry piva Ferdinand.
Konec roku by se měl skutečně prožít naplno. Vychutnejte si zážitky v žižkovském klubu Matrix a zapijte je benešovským pivem Ferdinand. Od silvestrovské noci chtějte dvě pódia, speciální dekorace, videoprojekce nebo třeba drobné občerstvení. Z hudby se připravte na domácí Drumbassterds, Let it Roll crew a legendární soundsystem Bass Beast. Příjemná je i lidová cena vstupného. Do 23 hodin zaplatíte 80 korun, pak už 140. Lístky v předprodeji zakoupíte na místě, a to na baru nebo u šatny. Koupíte je i v prodejní síti Ticketstream.cz.
Co se bude hrát? Poslechněte zde: http://www.youtube.com/watch?v=_Pvs5BafIBo
Hlavní stage začíná hrát již od osmi večer, o hodinu později se za gramofony postaví v back 2 back setu Basstien s Richem ze známé Bass Beast crew. Po nich publikum na maximum roztancuje DJ roku 2011 Akira. S ním společně vystoupí One Way a po půlnoci začne novoroční mejdan. První minuty nového roku by měly patřit vašim blízkým. Oslavte je společně se skutečným pivem Ferdinand a k tomu se bavte. Letos možná trochu víc divoce než jindy. Matrix totiž připravil pořádný hudební nářez, u kterého nesmí chybět benešovské pivo. Točit se bude světlá jedenáctka i řezané pivo.

Místo konání: Matrix music club

Přesná adresa: Tachovské náměstí 7 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Matrix music club
WWW pořadatele: www.matrixclub.cz
Předchozí akce: Společná věc 2013
Následující akce: BERAOHN ROCK

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!