Sto zvířat v Lucerna music baru

Podobné akce

Účinkující: STO ZVÍŘAT - více na www.stozvirat.cz

Typ akce: Koncert

Zahájení: 24. 1. 2013
Ukončení: 24. 1. 2013

Vstupné: v předprodeji 200 Kč, na místě 250 Kč

Popis akce

Sto zvířat 1. září 2012 vydalo na labelu 100PROmotion své další řadové album, které vzniklo v proslulém studiu Sono pod producentským dohledem Milana Cimfeho a Jana Kaliny. Album, jehož název je: HRAJU NA KLAVÍR V BORDELU, obsahuje 14 hitů. Pokud jste ještě neslyšeli, vřele doporučujeme!

Veškeré texty jsou jako obvykle z pera saxofonisty Tomáše Belka a už jen názvy jako : Krátkozraký Viktor, Noc s operní pěvkyní, Malinký lidi, Gauč, ovladač a pití nebo Rádiohit, slibují mnohé. Hudební stránku alba uchopili, stejně jako u dvou předchozích alb, Jan Kalina a Karel Šváb, premiérově posíleni o kytaristu Jana Berušku Šobra. Zatímco předposlední album ROZPTÝLENÍ PRO POZŮSTALÉ bylo věnováno především finálním věcem člověka a poslední POSTELOVÝ SCÉNY řešily spíše mezilidské vztahy a nevztahy, nyní se Zvířata zamýšlejí nad zvláštními osudy ne zcela běžných lidí. Estetika alba si libuje ve velkolepých pokleslých burleskních aranžích, kde se kabaret setkává s dekadencí, nadsázkou i parodií.

Místo konání: Lucerna music bar

Přesná adresa: Vodičkova 36, 110 00 Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.lucerna.musicbär.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!