Slavnost dne otevřeného nebe

Podobné akce

Účinkující: Tomáš Pfeiffer

Typ akce: Festival

Zahájení: 30. 3. 2013
Ukončení: 30. 3. 2013

Popis akce

Život je změna - rytmus. V rytmu dní je jeden, který je pro lidi duchovně zaměřené velmi významným. Je to Den otevřeného nebe - třicátý březen. Na celém světě se slaví mnoho výročí a dnů. Mezi duchovními svátky však nelze tento přehlédnout. Jeho název říká vše. Je to den, ve kterém člověk nejsnadněji poodstoupí z každodennosti do hlubin Bytí.

30. března ve 12.00 hod. se koná každoročně pouť k přirozenému centru české kotliny i Evropy, které již od mytických dob nás spojuje, na horu Říp. Tento den bude vykonán slib posluchačů Duchovní univerzity Bytí. Následuje den otevřených dveří v domě „Biotronické centrum sociální pomoci“ v Praze, Soukenická 21, od 15.00 hod. se slavnostním programem. Součástí akce jsou i pravidelné výstavy na různá témata, která se každým rokem mění.

Akce je veřejnosti volně přístupná, z celé republiky se vypravují speciální autobusy. Informace na přednáškách Tomáše Pfeiffera a na tel. 222 311 141.

Místo konání: Říp

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Krabčice (okres: Litoměřice kraj: Ústecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Tomáš Pfeiffer
WWW pořadatele: http://www.dub.cz/cs/rip-slavnost-dne-otevreneho-nebe.php
Předchozí akce: Břevnovský maškarní bál 2013
Následující akce: RAFAL SARNECKI - trio

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!