Věra Špinarová ve Šternberku

Podobné akce

Účinkující: Věra Špinarová a kapela Adama Pavlíka

Typ akce: Koncert

Zahájení: 02. 5. 2013
Ukončení: 02. 5. 2013

Vstupné: 320,- Kč předprodej, 370,- Kč na místě

Popis akce

Dlouho očekávaný koncert Věry Špinarové ve Šternberku!!
Věra Špinarová patří ke stálicím naší rockové i populární hudby a pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech se stala jednou z nejoblíbenějších českých zpěvaček. A vy budete u toho, když svůj jedinečný talent předvede naživo šternberskému publiku v doprovodu kapely pod vedením Adama Pavlíka. Tento koncert se uskuteční 2. května 2013 od 19 hod. ve velkém sále Městského kulturního zařízení ve Šternberku.
Během večera uslyšíte celou řadu krásných hitů, například Meteor lásky, Music box, Bíla jawa 250, Raketou na Mars nebo Měj mě rád. Největším hitem se však stala píseň Jednoho dnes se vrátíš, jejíž melodie je z filmu Tenkrát na západě. Jako prestižní záležitostí v roce 2007 bylo pozvání na koncert Joe Cokera, který nemá nikdy na svých koncertech hosty ani předskokany. Zpěvačka má na kontě spoustu legendárních songů, ve kterých předvádí svůj vyjímečný hlasový rozsah. Pro ten se jí často přezdívá česká Tina Turner nebo Janis Joplin. Stejně jako tyto hvězdy světového formátu, i Věra Špinarová dokáže dokonale ovládnout pódium a předat všem návštěvníkům koncertu hromadu energie.
Od 15. března máte možnost zakoupit vstupenku v hodnotě 320,- Kč v předprodejích v Městských informačních centrech ve městech Šternberk, Uničov, Olomouc a ve společnosti ARKS Plus, s. r. o. , Dolní Hejčínská 31, Olomouc.
Akci pořádá agentura ARKS Plus, s. r. o. ve spolupráci s Městem Šternberkem, Městským kulturním zařízením, p. o., Šternberk a partnery.

Místo konání: MKZ Šternberk

Přesná adresa: Masarykova 20 (Hledat na mapě)

Šternberk (okres: Olomouc kraj: Olomoucký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: ARKS Plus, s. r. o.
WWW pořadatele: www.arks-plus.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!