Jediná ORIGINÁL certifikovaná Solná jeskyně v Příbrami začíná i s hudbou a tématickými pohádkovými pobyty

Podobné akce

Účinkující: Originální solná jeskyně Příbram - RAVAK

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 17. 3. 2013
Ukončení: 01. 3. 2022

Popis akce

Jediná ORIGINÁL certifikovaná
Solná jeskyně v Příbrami začíná i s hudbou a tématickými pohádkovými pobyty I díky malířce a pohádkářce Vítězslavě Klimtové, jejíž pohádky jsou zde samozřejmostí...

V Příbrami – na poliklinice RAVAK – můžete zajít do pohádkového světa jediné certifikované solné jeskyně ve městě, kterou provozuje pan Pecka se svým kolektivem. Tato solná jeskyně připravila pro své návštěvníky řadu zajímavých programů, které dávají možnost vybrat si každému právě ten svůj „pobyt v solce“ - šitý na míru.

Zde: http://www.originalsolnajeskyne.eu

A proč vlastně je tak solná jeskyně populárním doplňkem k udržení zdraví?
VYNIKAJÍCÍ léčivé účinky soli a využití solných jeskyní známe již odpradávna. V současnosti se k tomuto zdroji zdraví opět vracíme. Za tímto účelem byly zpočátku využívány solné doly. Ve světě takové zařízení vzniklo již ve 30.letech 19. století v nejznámějším solném dole Vielička u Krakowa, kde se od roku 1958 léčí astma, choroby hrdla, dýchacích cest, alergie atd.
Pohádkový interiér a především jedinečné mikroklima solné jeskyně Vám tak přináší kombinaci relaxace a léčivé kůry. Pro vytvoření správného mikroklimatu jsme použili 21 500 kg soli z různých míst Země pro ideální rovnováhu všech potřebných prvků zajišťujících správné fungování organismu. Po několika minutách strávených v jeskyni tak pociťujeme slanou příchuť v ústech a nose.

Originální solná jeskyně v Příbrami-(RAVAK)je vybudována výhradně z přírodních materiálů - různých druhů solí - polské, pákistánské, ukrajinské, z Mrtvého a Černého moře, které vytvářejí mikroklima, při kterém se uvolňují prvky jódu, vápníků, draslíku, sodíku, magnezia, bromu a selenu. Všechny tyto prvky, které se uvolňují jsou nepostradatelné pro správné fungování organismu, udržování zdraví a jeho péči.

Tato solná jeskyně je technicky chráněným patentem. Cílem je získat a udržet v jeskyni odpovídající vlhkost a mikroklima bohaté na již zmíněné prvky, které mají obrovský vliv na zdraví člověka. Klasická průmyslově těžená kamenná sůl obsahuje cca. 97% chloridu sodného a 3% různých minerálů, sůl mořská obsahuje přes 30% minerálních látek. Tato kombinace v praxi znamená znásobení blahodárných účinků na lidský organismus.

A co vlastně nabízí Originální solní jeskyně v Příbrami na Ravaku?

Solná klimaticko-inhalační komora je určena pro všechny věkové kategorie.
Jednotlivé procedury během každého dne rozdělujeme zvlášť pro dospělé (tzv. relaxační hodiny) a zvlášť pro pro ty nejmenší a jejich rodiče (tzv. dětské hodiny), děti si tak mohou hrát s hračkami a dle jejich přání poslouchat písničky či pohádky.

No a navíc ještě:
originální solné lampy za bezkonkureční ceny, rašelinové koupele, VINNÁ, PIVNÍ KOSMETIKA, bylinkové léčebné koupele,rašelinové termofory /klasický, krční, ledvinový/,wellness poukazy (masáže Obláčky + solná jeskyně),kosmetiku z Mrtvého moře KAWAR, lázeňskou Karlovarskou kosmetiku, NOVĚ i konopnou kosmetiku CANNADERM.

A co je určeno dětem, které jsou častými návštěvníky?

Omalovánky, pohledy a knížky paní Vítězslavy Klimtové (k dostání pouze v Pohádkové zemi v Pičíně a v naší solné jeskyni)
Pravidelně se pro všechny pořádá.

cvičení jógy pro těhotné - pod vedením Dáši Berkové
jógu pro děti 5-7 let - pod vedením Dáši Berkové
rehabilitační jógu pro dospělé - pod vedením Marušky Hlaváčkové
NOVĚ i jógu pro seniory - pod vedením Dáši Berkové
cvičení ČCHI KUNG = čínské cvičení - pod vedením Lídy Vojířové
NOVĚ i víkendové semináře ČCHI KUNG - pod vedením Petuky Arcimovičové
meditace - pod vedením Žanetky Matesové

A pan Pecka se svým kolektivem připravuje další novinky a zajímavosti. Patřit mezi ně budou:

léčba tóny (tibetské mísy),břišní tance v solné jeskyni (pro dospělé tanečnice i pro maminky s dětmi),automatická kresba v solné jeskyni,tai chi,reiki,předporodní kurzy

POZOR! NĚKTERÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNY PŘISPÍVAJÍ NA POBYTY V SOLNÝCH JESKYNÍCH! Více informací naleznete v sekci Ceník na webových stránkách, nebo Vám je rádi a ochotně sdělíme na recepci solné jeskyně!

Možnost vystavení fakturu pro bezhotovostní platbu, množstevní slevy jsou samozřejmostí.

Je nutné se do Solné jeskyně předem objednat?
Ano, do Solné jeskyně je nutné se objednat předem na telefonním čísle:
Příbram - bývalá 3. poliklinika - dnes RAVAK nebo 777 561 653, případně
e-mailem: info@originalsolnajeskyne.eu
Doporučujeme si rezervovat místo alespoň 1 den dopředu.

Účastníci: Všichni, kdo chtějí upevnit zdraví a najít si zajímavou aktivitu ve volném čase. Děti vítány, děti čeká překvapení - doslova POHÁDKOVÉ !!!

Místo konání: Příbram - bývalá 3. poliklinika - dnes RAVAK

Přesná adresa: Příbram - bývalá 3. poliklinika - dnes RAVAK info@originalsolnajeskyne.eu (Hledat na mapě)

Příbram (okres: Příbram kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Pan PECKA a kolektiv
WWW pořadatele: http://www.originalsolnajeskyne.eu
Předchozí akce: MetalGate Czech Death Fest 2013
Následující akce: Šlágr odpoledne

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!