JESSIE WARE

Podobné akce

Účinkující: Jessie Ware, Artami

Typ akce: Koncert

Zahájení: 21. 3. 2013
Ukončení: 21. 3. 2013

Vstupné: 495,-

Popis akce

Charismatická britská zpěvačka Jessie Ware se nám se svým sametovým hlasem představí již 21. března. Její zcela první koncert v České republice se koná v Paláci Akropolis. Vstupenky si můžete zakoupit prostřednictvím sítě Ticketpro.



Nejčerstvější novinky pocházejí z Red Bull Studios, kde se Ware dala dohromady se svým dlouholetým kamarádem a producentem, Juliem Bashmorem a jeho společným projektem s Hyetal zvaným Velour. Na svůj Facebook Ware napsala: “Zrovna jsme natočili novou skladbu s Bashmore & Velour, na kterou už se můžete brzy těšit!”



Nedávno byla Ware také nominována hned na dvě prestižní ceny BRIT AWARDS, které sice neproměnila, nicméně samotná nominace je pro Ware, která původně vůbec nedoufala v to, že by hudebně prorazila, neuvěřitelným úspěchem.



“Je to naprosto úžasné, nemůžu tomu vůbec věřit! Mám dojem, že všichni hudební bohové a bůžci jsou tenhle rok na mojí straně!” směje se Ware, když vzpomíná na své nominace na BRIT AWARDS. Není to tak dlouho, co ji známý britský deník The Independent tituloval novou královnou Britů, a to už je co říci!



Debutové album Ware Devotion bylo vydáno v srpnu loňského roku a dlouho se drželo na předních příčkách prodejní hitparády. Mísí se v něm několik stylů, od soulu, popu, RnB až k elektru. Mnozí z Vás jistě znají veleúspěšné skladby Wildest Moments, If You’re Never Gonna Move, Sweet Talk či Running.

Místo konání: Palác Akropolis

Přesná adresa: Kubelíkova 1548/27 130 00, Praha 3 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Fource entertainment
WWW pořadatele: www.fource.cz
Předchozí akce: Hra kouzel a magie
Následující akce: Cinda Spring Edition

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!