Den ve vzduchu

Podobné akce

Účinkující: http://www.denvevzduchu.cz/program.htm

Typ akce: Letecký den

Zahájení: 27. 4. 2013
Ukončení: 28. 4. 2013

Popis akce

Den ve vzduchu s rádiem Kiss Proton je největší leteckou show na západě Čech. V roce 2013 proběhne o víkendu 27. a 28. dubna tradičně na letišti aeroklubu Plasy. Pořadateli akce jsou plzeňské rádio Kiss Proton a Aeroklub Plasy. Akce svým rozsahem hned v počátcích přerostla hranice regionu a stala se atraktivní pro lidi z mnoha míst celé ČR. Svojí obrovskou popularitu získala hlavně velmi atraktivním programem a přátelskou atmosférou. Svým kouzlem bezpochyby přispívá i prostředí a krajina, do které je letiště posazeno. Letecký program je na velmi vysoké úrovni, o čemž svědčí i opakované učinkování armády ČR.

Akce je pojata jako zábavná show pro celou rodinu. Návštěva akce lze pojmout jako celodenní rodinný výlet. V areálu je vše podřízeno tomu aby se návštěvník cítil příjemně a uvolněně. Součástí jsou atrakce pro děti, lunapark ale i klidová odpočinková zóna s prolézačkami, pískovištěm a lavičkami. Na velmi vysoké úrovni jsou stánky s občerstvením a nechybí ani velkokapacitní stan, který slouží jako restaurace. Velmi bohatý je i doprovodný program.

Účastníci: http://www.denvevzduchu.cz/program.htm

Místo konání: letiště Plasy

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Plasy (okres: Plzeň-sever kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: www.kissproton.cz
WWW pořadatele: www.kissproton.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!