Živé výlohy a Jarní módní show v NC Eden

Podobné akce

Účinkující: Dana Morávková - moderátorka módní show

Typ akce: Volný čas a výlety

Zahájení: 05. 4. 2013
Ukončení: 13. 4. 2013

Popis akce

Zítra v Nákupním centru Eden ožijí výlohy obchodů v nejrůznějších choreografiích, aby upozornily na Jarní módní show, která se zde uskuteční v sobotu 13. dubna od 13 do 18:30 hodin. Kromě novinek v módních trendech jaro/léto 2013 je pro návštěvníky nachystaná řada stanovišť zaměřených na vizáž, zdravý životní styl a estetiku, jež mohou zpříjemnit příchod jara nejen ženám. Moderátorkou celého odpoledne bude herečka Dana Morávková.

„Jarní módní přehlídka v Nákupním centru Eden není jen o módě. Je o všem, co zajímá ženy, a v poslední době rozhodně i muže, celý rok. Příchod jara vnímáme v NC Eden jako skvělou příležitost nahlédnut pod pokličku návrhářům, stylistům a vizážistům, abychom se tak mohli podělit s návštěvníky o jejich novinky. Proto jsme pro tento den připravili celou řadu tématických stanovišť, aby zájemci měli maximální výběr, individuální přístup a komfort. V prvním a druhém patře centra návštěvníci najdou například kadeřnici, manikérku, vizážistku, kosmetičku, ale i loknovače nebo poradkyni zdravé výživy včetně ukázek cvičení,“ říká Renata Nejtková, marketingová manažerka obchodních center Tesco.“

Zábavné odpoledne nabité podněty a inspiracemi představí v rámci módní přehlídky trendy jednotlivých obchodů s oděvy na sezonu jaro/léto 2013. Své taneční vystoupení předvede skupina N-JOY a chybět nebudou ani soutěže o ceny.
V prvním patře návštěvníci najdou stanoviště s kadeřnicí, manikérkou či vizážistkou s poradenstvím péče o pleť. K péči o tělo přispěje i stanoviště s možností měření tuku nebo ukázky cvičení a poradenství v oblasti zdravé výživy. Estetické cítění pohladí floristka a chuťové buňky se jistě uspokojí u stánku s ovocnými květinami. Ve druhém patře bude NC Eden více myslet na ty hravější z nás, protože nabídne hlavolamy, herní konzole a soutěže.

Co: Jarní fashion show s péčí o tělo i ducha
Kde: Nákupní centrum Eden
Kdy: 13. 4. 2013, od 13 do 18:30 hodin
5. 4. 2013: Živé výlohy obchodů

Místo konání: NC Eden

Přesná adresa: U Slavie 1527, 100 00 Praha 10 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: NC Eden
WWW pořadatele: http://www.nceden.cz/cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!