OPEN PARTY Freestyle Parku Modřany

Podobné akce

Účinkující: Programem bude provázet Pavel Cejnar, hudební doprovod zajistí DJ a rocková kapela VosaNaVostro.

Typ akce: Volný čas a výlety

Zahájení: 27. 4. 2013
Ukončení: 27. 4. 2013

Vstupné: zdarma

Popis akce

Ve Freestyle Parku Modřany se bude 27. dubna 2013 konat velkolepé přivítání letní sportovní sezony. Od 14 hodin bude připraven program, který zaručeně zaujme všechny milovníky aktivně stráveného volného času. Návštěvníci se mohou těšit na beach volejbalové turnaje, barmanskou a wakeboardingovou show. Zároveň se zde představí žhavá novinka letošního léta  Flyboard. Bohatým programem bude provázet Pavel Cejnar, hudební doprovod zajistí DJ a rocková kapela VosaNaVostro. Open party je pro návštěvníky ZDARMA.
Freestyle Park Modřany zajistí na své Open party jako tradičně rozmanitý doprovodný program. Zahájení bude patřit turnaji v plážovém volejbalu, kde si soutěžící zahrají o zajímavé ceny. Poté se představí letošní novinka Flyboard, unikátní vodní tryskové vznášedlo, se kterým se každý může na chvíli stát doslova superhrdinou. Kromě něj si budou návštěvníci moci vychutnat i wakesurfing nebo jízdu na motorových člunech.
Na souši se bude dít také mnoho aktivit. K půjčení budou Segwaye, skákací boty a elektronické skateboardy. Pro ty, kteří se věnují posilování, zde bude připraven koutek s TRX cvičením a kruhovým tréninkem. Za symbolickou částku bude možné projít diagnostikou fyzické kondice In Body. Děti se zabaví ve tvořivých dílnách Baby office, na skákacích hradech a chybět nebude ani cukrová vata.
K dispozici bude také bar s míchanými drinky, které osvěží nejedno žíznivé hrdlo. Zábavný a sportovní program pro všechny sportovní nadšence, rodiny s dětmi a milovníky odpočinku bude moderovat Pavel Cejnar. Hudební kulisu dne zajistí DJ Petr Dobeš a rocková kapela VosaNaVostro.

Místo konání: Freestyle park Modřany

Přesná adresa: ulice Vltavanů - Freestyle park Modřany (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Freestyle park Modřany
WWW pořadatele: http://www.freestylepark.cz/
Předchozí akce: BONJOUR MON COEUR (Vítej, mé srdce)
Následující akce: Vinnie James (UK)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!