Majáles 2013

Podobné akce

Účinkující: Vypsaná FiXa, Polemic (Sk), První Hoře, CCTV Allstars, Slobodná Europa (Sk), November 2nd feat. Steve Walsh (Us), Lavagance (SK), Kill the Dandies, Vladimír Cirkus, The Unholy Preachers, Elektrïck Mann, Under the Surface

Typ akce: Festival

Zahájení: 11. 5. 2013
Ukončení: 11. 5. 2013

Vstupné: V předprodeji 150 Kč, na místě 200 Kč.

Popis akce

Po úspěšném loňském startu studentských oslav ve Valmezu připravuje M-klub společně se studenty detašovaného pracoviště Vysoké školy báňské Ostrava ve Valašském Meziříčí druhý ročník Majálesu, který vypukne okolo 13. hodiny v sobotu 11. května na nádvoří zámku Žerotínů.

Letošní program nabízí dvanáct účinkujících, kteří se v průběhu sobotního odpoledne a večera prostřídají na hlavní scéně na prvním nádvoří zámku Žerotínů a na scéně v M-klubu. Těšit se tak můžete na pardubickou partičku Vypsaná FiXa, která to úderem jara vzala hopem a vyrazila hned na dvě turné zároveň. Tugedr Tůr s Mňágou a Žďorp už mají za sebou, ale u V+W Tour s Wohnouty ještě nějaký ten koncert zbýbá. Do Valmezu přivezou samostatný program, na kterém představí prozatím poslední desku Detaily i osvědčené hity.

Hlavní hvězdou ze Slovenska bude určitě ska kapela Polemic, která v dubnu na vyprodaném koncertě v Bratislavě pokřtila nové album HEY! BA-BA-RE-BOP, které obsahuje patnáct nadupaných hitů plných energie, a právě energickou show slibují i na vystoupení v rámci Majálesu. Společně s Polemic dorazí ze Slovenska ještě kapela Slobodná Európa a indie rockoví Lavagance.

Z domácích interpretů se kromě Vypsané FiXy představí také česká kytarová kapela November 2ND, která společně s nashvillským kytaristou Stevem Walshem přiveze reedici debutového alba Midnight Desert, alternativní pražáci Kill The Dandies!, kapela První Hoře, ostravští Vladimír Cirkus nebo The Unholy Preachers. Chybět ale nebude ani mezinárodní skupina CCTV Allstars, jenž má sídlo v Praze a právě v těchto dnech vydává druhou desku nebo místní Elektrïck Mann a Under the Surface.
Kromě hudebních vystoupení nebudou chybět ani zajímavé přednášky v divadelní kavárně. První se ujme BC. Jakub Říha, který zájemcům přiblíží téma Self-Managementu a druhé přednášky se zhostí pánové Michal Turek a Ondra Hegar, jenž představí téma Telemark - lyžování s volnou patou.

Nabídka Majálesu 2013 je více než pestrá a zaručuje skvělou zábavu, ke které si vás všechny dovolují pozvat studenti Vysoké školy a také organizátoři, protože bez vás diváků to nebude ono. Prodej vstupenek probíhá v Turistickém Informačním centru na druhém nádvoří zámku Žerotínů. Více informací získáte na stránkách mklub.kzvalmez.cz.

Místo konání: Areál zámku Žerotínů, Kulturní zařízení

Přesná adresa: Komenského 1, 757 01 Valašské Meziříčí (Hledat na mapě)

Valašské Meziříčí (okres: Vsetín kraj: Zlínský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Kulturní zařízení města Valašského Meziříčí
WWW pořadatele: www.kzvalmez.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!