Prošli Leoš Mareš, Michal Suchánek nebo Monika Absolonová také státní maturitou?

Podobné akce

Účinkující: Celebrity a jejich vysvědčení

Typ akce: Výstava

Zahájení: 01. 6. 2013
Ukončení: 22. 6. 2013

Vstupné: zdarma

Popis akce

Státní maturita asi právě zaměstnává hlavu nejednomu středoškolákovi. Na otázku zda jí také prošli známé tváře českého showbyznysu nebo sportu vám asi neodpovíme. Pokud ale potřebujete patřičné odreagování od učebnic a maturitních otázek, nebo hledáte ztracenou motivaci k drilu, máme pro vás zajímavý typ. Přijďte se podívat na výstavu vysvědčení osobností jako Leoš Mareš, Michal Suchánek, Monika Absolonová, Václav Vydra, Zdeněk Táborský nebo Vladimír Šmicer do nákupního centra Géčko v Liberci. Výstava startuje už v sobotu 1. června 2013.
Nákupní centrum Géčko v Liberci připravilo pro své návštěvníky nejen maturitních ročníků velmi ojedinělou podívanou. Do svého školního prospěchu zde nechá od 1. do 22. června 2013 nahlédnout více než 30 známých osobností českého showbyznysu nebo sportu. „Na myšlenku uspořádání výstavy vysvědčení známých osobností nás přivedlo právě probíhající maturitní období. Těší nás, že možnost vystavit před zraky našich návštěvníků svůj mnohdy velmi zajímavý prospěch přijalo tolik osobností.“, uvedla Lenka Brzková, manažerka nákupního centra Géčko v Liberci.
O tom jaké školní známky domů na vysvědčení přinesli Matěj Ruppert, Tatiána Vilhelmová, Bořek Slezáček, Miroslav Donutil, Ladislav Špaček, Filip Blažek, Václav Tittelbach, Zdeněk Izer, Anna Geislerová, Jan Šťastný, Lucie Vondráčková, Leoš Mareš, Michal Suchánek a Richard Genzer, Petr Janda nebo Jiří Macháček a další známé tváře se můžeme sami na vlastní oči přesvědčit již za několik dnů. „Vedle současných osobností se nám na výstavu podařilo zajistit i několik historických rarit, jako je třeba vysvědčení Emila Zátopka.“, doplňuje Lenka Brzková.
„Svět rodinných nákupů, pohodové nakupování i zábava pro celou rodinu, proto i výstava vysvědčení známých osobností.“, uzavírá Lenka Brzková motta nákupního centra Géčko v Liberci se 40ti obchody pro mámu, tátu, děti, teenagery nebo cyklisty, které je pro vás otevřeno každý den od 9ti do 20ti hodin včetně víkendů.
Více informací najdete na www.ncgecko.cz/liberec/cz

Místo konání: NC Géčko Liberec

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Liberec (okres: Liberec kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!