Farmářské svatojánské slavnosti na jelení farmě rodiny Dašků

Podobné akce

Účinkující: -

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 08. 6. 2013
Ukončení: 08. 6. 2013

Popis akce

Hračky, tance, dílny, naučené stezky a den plný pohádek
To jsou Farmářské svatojánské slavnosti na jelení farmě rodiny Dašků
Přijďte se svou rodinou v sobotu 8. června na Statek u Dašků ve Slavětíně nad Metují, kde bude probíhat festival plný her, poznání, tvořivosti i dobrodružství. Pro děti jsou připraveny naučné stezky, rýžování zlata s kovbojem, vílí království, ale i drahokamy v ježibabím doupěti, které otevře samotný Svatý Jan a ukázka výcviku záchranářských psů.
Od 10.00 do 16.00 hodin se návštěvníci mohou zúčastnit letních dílen či veselého hrátkobraní na zdejší louce. Malé parádnice určitě uvítají perleťové tetování, pro neposedy tu budou vodní hry v korytech od Povodí Vltavy nebo kouzelný drak, který čeká, až mu děti vymyslí jméno! Pro všechny soutěžící děti budou připraveny lákavé odměny a spousta hraček od Playmobilu. Ti, kdo si rádi lámou hlavičku, budou nadšeni z IQ stezky od Mensy.
Rodiče se mohou těšit na prodej farmářských dobrot, ale třeba také na vystoupení Drum Circle – bubnování pod širým nebem, které začne přesně v poledne. V 13.00 hodin se může celá rodina rozhýbat při energické Zumbě.
Program Farmářských svatojánských slavností je skutečně bohatý, takže to své si tu najde skutečně každý. Akce se koná pod záštitou Ministerstva zemědělství a pořádá ji Park Tři věže a Asociace soukromého zemědělství ČR.
Více najdete na www.parktriveze.cz

Místo konání: statek u Dašků

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Slavětín nad Metují (okres: Náchod kraj: Královéhradecký kraj stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!