SPORT LIVE 2013

Podobné akce

Účinkující: Vystavovatelé

Typ akce: Výstava

Zahájení: 07. 9. 2013
Ukončení: 07. 9. 2013

Vstupné: zdarma

Popis akce

Již poosmé Vás srdečně zveme na sportovní show a veletrh SPORT LIVE. Z původního dne otevřených dveří Tipsport areny, jak byl koncipován první ročník, se stal tradiční každoroční sportovní svátek. Sport Park Liberec, toto sportovní srdce Liberce, v němž se pravidelně akce koná, otevírá v tento den brány svých sportovišť všem zvídavým návštěvníkům a Tipsport arena hostí ve svých útrobách sportovní veletrh se vším všudy. Připraven bude i tradiční prohlídkový okruh Tipsport arenou, který Vás provede VIP prostorami i zázemím haly.

Ochoz Tipsport areny obsadí výstavní a prodejní stánky firem nabízejících sportovní oděvy a vybavení, sportovních center, pořadatelů sportovních akcí a samozřejmě také oddílů a klubů, které na začátku září nabírají nové členy. Veletrh je tak určen všem, kteří hledají pro sebe či své děti volnočasové aktivity, chtějí si užít sportovně laděný doprovodný program a zdarma si vyzkoušet sporty a sportovní vybavení na vlastní kůži. Na jednotlivých sportovištích v areálu si budou moci všichni sportovní nadšenci např. zajezdit na kolečkových bruslích či na segway, zaskákat na trampolíně, změřit rychlost střely hokejkou či odpalu baseballového míčku nebo zastřílet ze vzduchovky či z kuše.

V doprovodném programu na ploše arény se divákům předvedou reprezentanti libereckých sportovních oddílů, klubů a sportovních center, od zápasu mladých nadějí domácího týmu Bílí Tygři Liberec, přes umění nejmenších členů oddílu gymnastiky či úspěšné odchovance krasobruslařského oddílu až po představení nejrůznějších forem tance a aerobních cvičení. Nebudou chybět ani ukázky sportů jako jsou kulturistika, agility, bojová umění, skoky na trampolíně a mnoho dalších.

Místo konání: Tipsport arena Liberec

Přesná adresa: Jeronýmova 570/22 Liberec (Hledat na mapě)

Liberec (okres: Liberec kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: S group SPORT FACILITY MANAGEMENT, s.r.o.
WWW pořadatele: http://www.sportparkliberec.cz
Předchozí akce: Evropský pohár juniorů v judu 2013
Následující akce: EDUCA 2013 MYJOB LIBEREC

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!