Účinkující: Filip Čapka, Petra Hřebíčková, Kristýna Frejová, Vasil Fridrich/Tomáš Pavelka, Gustav Řezníček, Réka Derzsi / Irena Kristeková

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 18. 7. 2013
Ukončení: 18. 7. 2013

Vstupné: 390

Popis akce

Rob Becker - Máte chuť se rozesmát až k slzám?? Přijďte se podívat na slavnou one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví.

Málokterý autor se může pochlubit takovým úspěchem, jako Rob Becker - vyprodat divadelní sály v USA stejně jako ve Slovinsku, v Německu jako ve Francii - to už chce hodně talentu a správného citu pro žhavé téma. Možná k tomu napomohlo i štěstí narodit se ve správné zemi ve správnou chvíli. Vždyť kde jinde se společnost zabývá rozdíly mezi muži a ženami tak široce jako právě v USA? Pojem quot;sexuální harašení quot; se šíří světem z Ameriky. Ve Spojených státech nehovoří o ženách či o mužích, ale o quot;lidských bytostech quot;, aby se vyhnuli možnému nařčení z diskriminace toho či onoho pohlaví. Rozdíly mezi muži a ženami a s tím spojené komplikace jsou ovšem vpravdě globální. Rozumí jim stejně Belgičané jako Kanaďané, Italové jako Nizozemci.
Porozumí jim i Češi? Jistě k tomu přispěje i protagonista dvouhodinového představení jednoho herce, jímž byl do konce roku 2004 Jaroslav Dušek a od roku 2005 Jan Holík.
Ti, kdo už viděli Cavemana s Jaroslavem Duškem, mají nyní možnost posoudit v této roli Jana Holíka. Kdo půjdou na Cavemana poprvé, nemusejí litovat: Holík ho hraje jinak, ale rovněž skvěle.

Účastníci: Filip Čapka, Petra Hřebíčková, Kristýna Frejová, Vasil Fridrich/Tomáš Pavelka, Gustav Řezníček, Réka Derzsi / Irena Kristeková

Místo konání: KC Vratislavice

Přesná adresa: KC Vratislavice Nad Školou 1675 Liberec 30, 463 11 (Hledat na mapě)

Liberec (okres: Liberec kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Point
WWW pořadatele: http://www.point1.cz
Předchozí akce: Caveman
Následující akce: Caveman

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!