Červencové akce na Grabštejně

Podobné akce

Účinkující: Varhanní koncert-Lukáš Trykar večerní prohlídky- Sv. Barbora a její společníci

Typ akce: Volný čas a výlety

Zahájení: 13. 7. 2013
Ukončení: 27. 7. 2013

Popis akce

Zažijte hrad Grabštejn jinak! Díky výjimečné atmosféře Grabštejna zde můžete zažít jedinečné večerní prohlídky se sv. Barborou a jejími společníky, kteří vás zavedou do časů dávno minulých a přímo vás vtáhnou do tajuplných příběhů, které se mezi zdmi hradu opravdu udály. Večerní strašení můžete zažít každou červencovou sobotu vždy od 20:00.

V sobotu 13.7. se od 19:00 uskuteční také varhanní koncert v jedinečném prostření zrestaurované kaple sv. Barbory. Skladbami starých mistrů rozezní varhaní pozitiv z roku 1692 Lukáš Trykar, který má za sebou dlouholetou pedagogickou, sbormistrovskou i koncertní kariéru. Přijďte se zaposlouchat do tónů varhan podpořených jedinečnou atmosférou hradní kaple.


Více informací o nadcházejících akcí můžete zjistit na stránkách http://www.hrad-grabstejn.cz/, nebo nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 482 724 301 a nebo na e-mailové adrese grabstejn@gmail.com

Místo konání: SH Grabštejn

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Hrádek nad Nisou (okres: Liberec kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Předchozí akce: Country ve mlýně
Následující akce: Lovosický ŽAFEST 2013

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!