Petr Malásek a František Kop Quartet

Podobné akce

Účinkující: Petr Malásek, František Kop Quartet

Typ akce: Koncert

Zahájení: 05. 12. 2013
Ukončení: 05. 12. 2013

Vstupné: Jednotlivé Vstupné 230 Kč (přízemí) / 200 Kč (balkon)

Popis akce

Petr Malásek - je český klavírista a skladatel, syn slavného klavíristy a skladatele Jiřího Maláska a manžel české herečky Dany Morávkové. Odborné vzdělání završil akademickým titulem na pražské AMU v oboru klavír a skladba. Jako pianista a kapelník spolupracuju od roku 199é se šansoniérkou Hanou hegerovou, dlouhodobá klavírní spolupráce jej pojí rovněž s Lucií Bílou a Martou Kubišovou. Težištěm Maláskovy umělecké činnosti je skladba. Komponuje především scénickou hudbu pro film, divadlo a televizi. V roce 2003 byl nominován na filmovou cenu Český lev v kategorii Nejlepší hudba.

František Kop Quartet - vznikl na počátku roku 1995 k příležitosti účinkování na festivalu Pražské jaro. Ve výběru repertoáru je kladen důraz na vlastní tvorbu, která směřuje k větší prokomponovanosti jednotlivých skladeb. Stylové rozpětí původních kompozic je poměrně široké, protože se inspiruje rozličnými hudebními vlivy (blues, funk, latin, free). Soubor se ale také nevyhýbá interpretaci jazzových standardů a skladeb velikánů moderního jazzu.

Místo konání: Kino / Městské kulturní středisko

Přesná adresa: Kino Frenštát p. R. Tyršova 1071 744 01 Frenštát pod Radhoštěm (Hledat na mapě)

Frenštát pod Radhoštěm (okres: Nový Jičín kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Předchozí akce: Festival Zlatý bigbít
Následující akce: ROMAN TÝC: 3 Kila osudu

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!