Kryštof

Podobné akce

Účinkující: Kryštof

Typ akce: Koncert

Zahájení: 23. 8. 2013
Ukončení: 23. 8. 2013

Vstupné: různé

Popis akce

Kryštof je česká hudební skupina, kterou založili Richard Krajčo, Nikolaj Arichtev, Jarda Blahut, Bisi Arichtev a Pavel Studník v roce 1993 v Havířově.
Již po třech měsících od vzniku absolvovali několik koncertů a zhotovili demosnímek SQĚLE. Po úspěších přišly první komplikace, kapelu opustil kytarista Pavel Studník a Bisi Arichtev. Zanedlouho se však našla náhrada v podobě Marka Sloniny a saxofon obsluhoval Aleš Konieczny, se kterými kapela nahrála druhý demosnímek. Při natáčení třetího demosnímku však kapelu opustili Marek Slonina a Aleš Konieczny, které nahradili Nikos Petros Kuluris a Evžen Hofmann. Jako hosté vystupovali Ondřej Kyjonka a Nikos Grigoriadis, kteří s kapelou zůstali. Třetí demosnímek byl natolik podařený, že kapele nahrávací společnost MONITOR-EMI nabídla smlouvu na regulérní nosič. Poslední změnou ve složení byl Jakub Dominik, který nahradil Jardu Blahuta. V tomto složení kapela vystupuje dodnes.

Místo konání: Trnkobraní, areál likérky

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Vizovice (okres: Zlín kraj: Zlínský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://www.krystof.net/kontakt/
Předchozí akce: Kryštof
Následující akce: Kryštof

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!