AMUNDSEN dance NIGHT

Podobné akce

Účinkující: DJ Marek

Typ akce: Koncert

Zahájení: 24. 8. 2013
Ukončení: 25. 8. 2013

Vstupné: na místě

Popis akce

PLANET MUSIC byl otevřen v Kutné Hoře 30.10.2009 s ambicí zaplnit prázdné místo na kulturní mapě širokého regionu. Klub se nachází pět minut chůze od kutnohorského hlavního nádraží ve Vítězné ulici. Ve zcela nově zrekonstruovaných prostorách klubu je mimo hlavního sálu s pódiem několik místností, které zvou k příjemnému posezení nebo zábavě s možností her (fotbálek, video hry), které spolu s širokou nabídkou nápojů určitě splní předpoklady návštěvníků na příjemně strávený volný čas.

Planet music bude multikulturním klubem, ve kterém dostanou prostor hudební projekty všech žánrů.

Klubová produkce bude nabízet široký záběr elektronické hudby. V klubu se budou pravidelně objevovat přední DJ´s nejen z České republiky. Svůj prostor dostane i živá produkce v podání předních českých kapel, která budeme doplňovat zajímavými jmény interpretů z celé Evropy. Kromě hvězdných jmen z nejvyšších pater nejen české hudební scény, však v klubové dramaturgii nebudou chybět projekty ani pro mladé kapely, prostor dostanou i žáci hudebních škol, kteří by chtěli zkusit stát na pódiu a prezentovat své dovednosti. Celou šíři dramaturgie dokreslí country a foklové pořady, které by mohly být i pozvánkami souborů na Kutnohorskou kocábku apod. Nabídku k využití klubu dostávají také senioři, aby využili nedělních odpolední - třeba k zábavnému pořadu pokud možno s tancem. Dojde také na koncerty, hudební pořady a setkávání např. v období Vánoc apod.

Svým vybavením se klub nabízí jako ideální místo pro rauty, semináře, školení, firemní setkání, soukromé párty, či svatby. Specifikaci klubu naleznete v sekci Nabízíme. Máte-li zájem o uspořádání akce či pronájem našeho klubu, kontaktujte nás.

Účastníci: Všichni příchozí.

Místo konání: Planet music club

Přesná adresa: Planet music club Vítězná 409 284 03 tel. Kutná Hora (Hledat na mapě)

Kutná Hora (okres: Kutná Hora kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Miroslav Hvězda
WWW pořadatele: http://www.planetmusic.cz
Předchozí akce: PARADISE DANCE NIGHT
Následující akce: DANCE GENERATION NIGHT

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!