Z rackových cest-koncert akustické hudby-Jiří Mazánek

Podobné akce

Účinkující: Jiří Mazánek

Typ akce: Koncert

Zahájení: 13. 9. 2013
Ukončení: 13. 9. 2013

Vstupné: 90 Kč

Popis akce

Srdečně zveme všechny příznivce kultury na koncert akustické hudby. Dne 13. 9. 2013 se uskuteční v Loutkovém divadle města Třeboně. Masarykovo náměstí 1, od 19. 00 vystoupení Jiřího Mazánka. Pan Jiří Mazánek je jogín a tantrik a také se mnoho let věnuje hudbě, přednáškové a literární činnosti-přispívá do několika periodik s alternativním zaměřením. Hraje na sitár, etnické bubny, indické harmonium, ale i na další netradiční strunné nástroje, též na tibetské mísy, aplikuje ve svých vystoupení též alikvótní zpěv. Toto představení pořádá ART AGENCY FALTUSI pod cyklem koncertů a divadelních představení "Z rackových cest", Dukelská 133/I, Třeboň, 1. patro, dveře číslo 7, 379 01. Rezervace vstupenek je možná na art.ag.faltusi@seznam.cz či na mirekfaltus@seznam.cz nebo na tel. 776 134 124.
Více informací o našich akcích je možné zhlédnout na našem webu: www.shopbabylon.estranky.cz, o interpretovi je možné si přečíst více na jeho webových stránkách www.jirimazanek.casopisdotek.cz

Místo konání: Loutkové divadlo města Třeboně

Přesná adresa: Masarykovo nám.1 (Hledat na mapě)

Třeboň (okres: Jindřichův Hradec kraj: Jihočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: ART AGENCY FALTUSI
WWW pořadatele: www.shopbabylon.estranky.cz
Předchozí akce: BERAOHN ROCK
Následující akce: Rekonstruikce Bitvy u Slavkova

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!