IV. výstava hub

Podobné akce

Účinkující: ----

Typ akce: Výstava

Zahájení: 13. 9. 2013
Ukončení: 15. 9. 2013

Popis akce

Ve dnech 13. až 15. září 2013 se v jihlavském muzeu koná tradiční, v pořadí již čtvrtá, Výstava hub. Výstavu připravuje Muzeum Vysočiny Jihlava společně s Mykologickým klubem Jihlava.
Větší skupiny nejen z řad žáků základních a studentů středních škol, ale i z řad veřejnosti se mohou seznámit s krátkou prezentací vystavených hub.
Na případné otázky budou odpovídat členové Mykologického klubu.
Pro zájemce o určení neidentifikovatelných exemplářů bude k dispozici i houbařská poradna – jednotlivé kusy by ale měly být celé a neočištěné.

Muzeum Vysočiny Jihlava dlouhodobě spolupracuje s Mykologickým klubem Jihlava, dokladem toho je i bezplatná Mykologická poradna, která funguje v předsálí Muzea Vysočiny Jihlava na jaře a na podzim již čtvrtým rokem.
Zájemci si mohou v září a říjnu nechat určit houby každé pondělí od 16.00 do 17.00 hodin. Pokud se nemohou v uvedený čas dostavit, je možné nechat houby se jménem a kontaktem na pokladně Muzea Vysočiny Jihlava v kterýkoliv jiný den.

Místo konání: Muzeum Vysočiny Jihlava

Přesná adresa: Muzeum Vysočiny Jihlava Masarykovo nám. 57/58 Jihlava (Hledat na mapě)

Jihlava (okres: Jihlava kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: Muzeum Vysočiny Jihlava
WWW pořadatele: http://muzeum.ji.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!