BRATIA a SESTRY TOUR 2013

Podobné akce

Účinkující: Tři sestry a Horkýže Slíže

Typ akce: Koncert

Zahájení: 23. 11. 2013
Ukončení: 23. 11. 2013

Popis akce

Po veleúspěšném tour z roku 2010, se po třech letech domluvily soubory Tři sestry a Horkýže Slíže na dalším společném tour pod názvem BRAITA A SESTRY TOUR 2013.
Od rozdělení Československa uběhlo přesně 20 let, přesto oba soubory přinášejí důkaz o nerozbornosti jednoty a přátelství obou slovanských národů. Během čtyřhodinové smršti vás oba interpreti jistě přesvědčí, že PUNK JE BEZ HRANIC! Dvanáct pečlivě vybraných měst v České republice bude mít to nezměrné štěstí, že je navštíví tato velká internacionální show.

Obě skupiny představí během svého dvouhodinového koncertu průřez celou svojí dosavadní tvorbou.
Skupina Tři sestry, zahraje jak léty prověřené hity jako Kovárna, Mexiko, Zelená, Život je takovej, tak i zcela nové písně z posledního alba „Líná hudba holý neštěstí“.
Skupina Horkýže Slíže během svého dvouhodinového koncertu, divákům nabídne celou řadu songů, z jejich 21letého působení na hudební scéně Slovenské i České republiky.
Součástí scény bude i LED obrazovka, na které bude k vidění jak aktuální děj na podium, videoklipy obou kapel, tak i vtipné sestřihy ze zákulisí.
Samozřejmě na pódiu nesmí chybět ani stylový výčep, který bude během hraní občerstvovat jak umělce, tak i diváky v první řadě lahodným mokem Gambrinus.

Místo konání: Společenský Dům

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Prostějov (okres: Prostějov kraj: Olomoucký kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.trisestrytour.cz
Předchozí akce: BRATIA a SESTRY TOUR 2013
Následující akce: BRATIA a SESTRY TOUR 2013

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!