BritFest

Podobné akce

Účinkující: KIM HARTMAN Kim se narodila v Londýně a vyrůstala ve Stratfordu nad Avonou. Zahrála si vojínku Helgu Geerhartovou ve všech epizodách kultovního seriálu z produkce BBC – Haló, haló!. Spolu s ostatními kolegy vyrazila s jeho divadelní podobou na turné po Velké Británii, Austrálii i Novém Zélandu – dva roky byla představení vyprodána. Většinu života se Kim věnuje divadlu. Objevila se v nespočtu rolí, v britských verzích i nám známých her, např. jako Sheila v Aby bylo jasno, Helen v Techtle mechtle nebo její oblíbená Zlá královna ve Sněhurce. Nezůstala však pozadu ani s režií – ujala se takových klasik jako jsou Komedie plná omylů, Jindřich V. nebo Višňový sad. RICHARD GIBSON Richard se narodil v ugandské Kambale – ještě předtím, než Uganda získala nezávislost na Velké Británii. Zpíval ve sboru katedrály svatého Pavla v Londýně a studoval v přidružené škole. V seriálu Haló, haló! se objevil ve většině dílů. Kdo by si nevzpomněl na jeho do koženého pláště oděného a kulhajícího gestapáckého důstojníka Herr Flicka. Jeho postava se snažila svádět půvabnou vojínku Helgu a získat obraz Padlé Madony s velkými balónky od Van Klompa. Richard za posledních 15 let rozdělil svoji práci mezi hraní ve filmech i divadle, ale také mezi práci v rozhlase a novinařinu – psal pro britský deník The Guardian a také irský deník The Irish Times.

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 16. 11. 2013
Ukončení: 16. 11. 2013

Vstupné: 590 Kč

Popis akce

Milujete britské jídlo, historii, hudbu nebo film? Pak je celodenní akce BritFest právě pro vás!

Poznejte svoji oblíbenou zemi díky tematickým workshopům, ochutnávkám i besedám. Návštěvníci budou mít možnost ochutnat nejen klasická britská jídla i nápoje, zakoupit si britské výrobky a poznat britské produkty. Využijte tak předvánoční čas a seznamte se s tradičními vánočními jídly, zvyky a tradicemi Velké Británie v krásných prostorách pražského klubu Lávka. Čeká na vás nejen výuka skotských tanců, výroba vánočních dárků, ale i tradiční čaj o páté.

Hvězdnou záštitu nad akcí převzali zahraniční hosté. Svoji účast na BritFestu potvrdili britští herci Kim Hartman a Richard Gibson (oba z populárního seriálu Haló, haló!). Fanoušci budou mít možnost zeptat se herců na to, co je zajímá, a také se s nimi vyfotit či získat podpis. Chystáme pro vás ale nejedno překvapení, včetně dalšího hosta!

Našli jste-li k britské kultuře cestu, pak nesmíte chybět na BritFestu!

Základní vstupné je 590 Kč.
Děti do 12 let mají vstup na akci zdarma (bez místenky), odpovídá za ně jejich rodič.
Držitel ZTP či ZTP/P má vstup za 50% ceny.

Místo konání: Klub Lávka

Přesná adresa: Novotného lávka 201/1 Praha 1 - Staré Město (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Starevents, s. r. o.
WWW pořadatele: http://www.starevents.cz/cs/akce/britfest/uvod
Předchozí akce: Podzimní vyrábění s knížkami TOPP
Následující akce: Lord of the Dance 2014

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!