Setkání fotografů

Podobné akce

Účinkující: Jan Šibík, Robert Vano, Andrej Macenauer, Petr Bambousek, Jakub Nahodil, ...

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 23. 11. 2013
Ukončení: 23. 11. 2013

Vstupné: 350kč (po registraci na www.setkanifotografu.cz jen 250kč)

Popis akce

Setkání fotografů pořádá již po 19. fotografický časopis FotoAparát.cz a fotografická škola FotoInstitut.cz pro každého, komu je fotografování koníčkem. Na Setkání budou celý den probíhat prezentace, fotoworkshopy, poradny, diskuze s fotografy, tisk snímků, soutěže o zajímavé ceny a bohatý doprovodný program.

Program a podrobnosti najdete na www.setkanifotografu.cz. Začínající i pokročilí fotografové, zkrátka každý, koho fotografování baví, se na Setkání dozví spoustu zajímavých informací a naučí se mnoho nového. Těšit se můžete na cestovatelské přednášky. Z odborných témat bude přiblíženo fotografování hvězd, zvířat i lidí. Současně poběží prezentace z oblasti úprav fotografií v grafických editorech Photoshop, Zoner. Pro začínající fotografy jsou připravena témata jako základní pravidla pro dobrou fotografii, pomoc s výběrem fotoaparátu a příslušenství, nejčastější chyby při focení. Hostem této akce budou i slavní fotografové Robert Vano a Jan Šibík. První jmenovaný vás na svém workshopu naučí fotografovat finalistu soutěže Muž roku 2013, s Janem Šibíkem můžete absolvovat Street Photo workshop a navštívit jeho přednášku.

Všechny přednášky a doprovodný program jsou v ceně vstupného, které je po registraci na www.setkanifotografu.cz jen 250 Kč na celý den. A každý návštěvník Setkání dostane malý dárek.

Místo konání: KC Zahrada

Přesná adresa: Malenická 1784, Praha 4 - Chodov (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: FotoAparát.cz
WWW pořadatele: www.fotoaparat.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!