| ENRICO | BEDA | MIKE MEX | FAKTOR | MARCO

Podobné akce

Účinkující: Dj Franta Babka (Universal Music Praha) Dj Marco (Planet Music Club Resident)

Typ akce: Koncert

Zahájení: 22. 11. 2013
Ukončení: 22. 11. 2013

Vstupné: na místě

Popis akce

DJ´S

+|+|+ Enrico +|+|+

Amnesia ibiza? ano!Vietnam Saigon? ano!Prague SaSaZu? ano!Mecca? ano!Studio54?Yes!!! :))

Dj Enrico se pohybuje na poli domácí elektronické scény od roku 1993.Následuje nespočet vystoupení v klubech po celé České republice, Slovensku, ale také Německu a na Kanárských ostrovech, kde mimo jiné přišel ke svému nicku Enrico.V roce 1998 se stává majitelem Pražského klubu Studio 54, který v roce 2001 přemisťuje do nových, atraktivnějších prostor na Praze 1. Tento klub se zanedlouho stává nejprestižnějším českým afterklubem a kultovním stánkem afterparties s jedinečnou atmosférou, kde se pravidelně setkává česká i zahraniční djská komunita. Studio 54 se za posledních 12 let své existence stává partnerem věhlasných domácích parties a festivalů světového formátu, mezi které patří například Sensation White, Transmission, Tiësto in concert, Creamfields, Cosmic Trip nebo Mácháč, na kterých vystupují světové djské a producentské stars.

Jak sám říká: „Nemám oblíbený label ani producenty, tracky vybírám podle energie a náboje, které obsahují“
Poslední dobou můžete slyšet i jeho vlastní tvorbu a např track Sago Sunrise sklízel velké ohlasy v Panamě a Nicarague.
V roce 2010 zahrál jako jediný Čech v Thajsku na ostrově Koh Pan Gan na originál Full Moon Party a v srpnu 2010 dostal poprvé pozvání na Ibizu do klubu Amnesia kde v srpnu 2011 vystoupil na párty Espuma .Začátkem roku 2011 podnikl miniturné po latinské Americe a například v Kostarice mimo jiné vystoupil v nejlepším klubu střední ameriky Vertigu a dále můžeme jmenovat i Panamu ,letovisko Boca Del Torro.
Během léta 2011 se Enrico představil hned na třech předních domácích festivalech Svojšice, Pleasure Island a Mácháč, na němž vystoupil na hlavním pódiu, dvakrát zavítal také na ostrov Ibiza do klubu Amnesia, kde byl hostem na úspěšné party La Troya a podruhé na party Espuma a se svým recordbagem vyrazil také do amsterdamského klubu Soho Přelom roku 2011 a 2012 byl ve znamení hned několika velkých eventů, mezi které patřila například pardubická Christmas party s Marcem Baileym nebo New Years Eve 2012 v pražském Průmyslovém Paláci.
Rok 2012 je pro Enrica dalším krokem vpřed v jeho djské a producentské kariéře. Stále více času tráví v nahrávacím studiu a usilovně pracuje na své vlastní produkci a na kontě má několik vlastních počinů, které představuje na festivaleech Mácháč,kde vystoupil již pátý rok za sebou na hlavním pódiu,Svojšicích nebo v klubu Sky Club ve vietnamském Saigonu či klubech 414 a Graphic v Londýně.Také hraje po čtvrté v klubu Amnesie a opět na párty La Troyas s Les Schmitzem a Oscarem Coloradem. Když zahrál vlastní track Infierno v Amnesii tak řekl "pro dje to je nejvíc na světě pustit si vlastní track v tomto klubu"
Kromě těchto velkých a zahraničních eventů byl hostem domácích klubovek, mezi které patřily například 3. narozeniny pražského klubu Sasazu s britskou dvojicí The Shapeshifters, vystoupení švýcarského dje a producenta Antoina, event Euphoria night s australskou dvojicí N.E.R.V.O ve vyprodané pražské Mecce nebo party Circus v klubu Yes s Gregorem Tresherem,tradičně již poněkolikáté na Street party v Liberci, v SaSaZu na Pre Party před koncertem Swedish House Mafia a konec roku 2012 byl opět ve znamení tradiční Christmas Party v Pardubicích a New Year's Eve v Sasazu s holanďanem Danielem Sanchezem .

V roce 2013 vystupuje v Cartageně v Columbii v klubu Tustudio a opět přidává jednu latinsko americkou zemi na seznam zemí kde zahrál.Již po čtvrté vystupuje na narozeninách největšího českého klubu SaSaZu.Je pozván s Oliverem Kleinem na nejvyšší stavbu v Praze na rozhlednu na akci SPACE !, se Sebastianem Legerem do clubu Yes a s UMEKem v Mecca clubu.Dále ho můžete slyšet na párty s Danicem v Luxoru,s Hard Rock Sofa v Mecce a opět byl potvrzen na hlavní stage na festivalu Mácháč.
Dj Enrico vystoupil na prestižních parties a festivalech jako jsou například: Full Moon party Thailand Koh Phan Gan,Amnesia Espuma,Creamfields 2002,2003,2004,2008, Cartagena,Colombia,Pleasure Island 2010,2011, Mácháč Ferry Corsten, Mácháč Tiesto, Mácháč PvD, Mácháč Axwell,Cosmic Trip 2005,2007,2009 Plastic Dreams, Elektric Kingdom, Type, Unity,Sázava fest,Rock for People,Semtex Culture,Hodokvas SK atd.a ve všech známějších klubech v ČR i na Slovensku a jen za poslední roky např: Amnesia Ibiza, Graphic London,414 London,Sky Bar Vietnam Saigon,Vertigo Costarika,Mecca,SaSaZu,Duplex,Radost FX,Roxy,Abaton,Pantheon,Dopler SK,Fabric Ostrava,7.Nebe Brno, Staré Lázně ,Phenomen, Bílý Kámen a pravidelně samozřejmě v domovském Studiu 54.
Hrál na jednom pódiu po boku j :Tiesto, Paul van Dyk ,Ferry Corsten,Axwell, Sebastion Ingrosso,N.E.R.V.O.,Dirty South,Richard Durand,Circulation,Paul Oakenfold,Mr.X and Mr.Y,Marco V,Jaydee, Les Schmitz,Oscar Colorado,Corvin Dalek,Edie Amador, Seb Fontaine, Paul Mac,Timo Maas,JayDee,Femme2Fatale,Smokin Jo,Westbam,Mr.X&Mr.Y,Kyau&Albert,Jesse Voorn,Sied van Riel,John Dahlback,Filo&Peri,Tom North,Aly&Fila,the Shapeshifters a mnoho dalších.

http://www.djenrico.cz/

+|+|+ BeDa +|+|+

BeDa patří mezi ty, kteří na naší hudební scéně, již něco pamatují. A ne jen co se elektronické hudby týče, ale napříč všemi žánry. Jak sám říká: „miluju všechnu hudbu, která je dobrá a to bez rozdílu“ – jednoduše řečeno, hudba je jeho celoživotní láska.

S hudbou začal již od mala – v mládí zde napsat nemůžeme, protože mladý je pořád a mladý (duchem) i zůstane… Postupně si prošel od punkových, přes rockové a metalové kapely. Jeho tehdejším největším hudebním úspěchem, bylo působení v kapele Scandall s trackem Touha, ke kterému se dokonce natočil i videoklip a několik vydaných alb. Avšak v roce 2001 objevil kouzlo elektronické hudby a začal se naplno věnovat hlavně jí.

Na ostatní žánry však nezapomněl a tudíž ze všech ostatních kolegů vyniká pestrostí svých setů, kdy zabrousí i do vod, kam si ostatní netroufnou. A jestli můžeme říci, že jeho dřívější největší úspěch, byl skupina Scandall, tak současný největší úspěch je jeho působení v BPM.DJ… to je samozřejmě z naší strany myšleno ve srandě. Co ale myslíme vážně, je ta skutečnost, že jsme hrdí na to, že je součástí BPM.DJ

www.djbeda.cz

+|+|+ Marco +|+|+

Rezident MC Planet Kutná Hora

+|+|+ Mike Mex +|+|+

Dj Mike Mex, vlastním jménem Michal Gregor, původem z Kutné Hory, ale již 7 let žijící v Praze, si poprvé zahrál roku 2009 v klubu LaMafia, kde v té době pracoval jako šéf-barman. Jelikož v klubu trávil mnoho času, neustále se v hraní zdokonaloval a následně po několika měsících pokořil pražský K.U. Bar, Infinity Bar, Misch Masch, Havana Club, Yes club, clubmix na Dance radiu, Seejay radio, open air na Proboštských jezerech a také několik mimopražských klubů s jeho úspěšnou rezidentní nocí Max of House. V roce 2012 se stal jedním z rezidentních Dj’s uznávaného pražského after clubu Atelier a v létě roku 2013 se mu splnil dětský sen, kdy hrál na pražském Cinda Open Air Festivalu a Sun festivalu v Hradci Králové po boku světově známých Dj’s, jako je např. Fedde le Grand, CJ Bolland, Kosheen Djs atd.

https://www.facebook.com/djmikemex.michalgregor?fref=ts

+|+|+ Pavel Faktor +|+|+

Začátky Pavla Faktora byli v Kutné Hoře, kdy se poprvé postavil za mixážní pult a vystoupil před publikem.

V roce 2006 se Pavel Faktor přestěhoval do Prahy. K jeho prvnímu hraní v Praze, dostal příležitost v Pekelným baru, kde po krátké době dostal pravidelné nedělní hraní s názvem Sundey Night Fever. To byl jeho odrazový můstek, díky kterému poznává další, více či méně známé Dj´s a začal hrát i v jiných klubech.

V následujícím roce se stal členem bookingu Djshop.cz, díky kterému si zahrál na open air festivalu Summer Session a nejen tam. Postupem času si začal uvědomovat, že jeho srdci je nejbližší techno, a tak pořádá v roce 2009 svoji první techno akci s názvem Limited Edition, které se dostalo několik úspěšných pokračování. Neznamená to ale, že je zarytý jen pro techno a rád se pouští do stylů, jako deep a tech-house.

V roce 2009 přechází do bookingu BPM.DJ a díky tomu i dalším z rezidentů kladenského BPM music baru.

A zde jsou jména, vedle kterých si za tu krátkou dobu zahrál: Tráva, Pavel Bidlo, Loutka, Ladida, Pavel Krejd, Kaisersoze, Roman Rai a další.. ze zahraničních Dj´s to jsou: Space djz, Takkaki Ittoh, Marco Zaffarano, Filterheads, Colin Dale, Jeff Milligan, Ian Pooley, Jay Deep a Boss.

https://www.facebook.com/faktorpavel
detail
Start: 21:00 | Vstup: 100,- Kč
IBIZA EVOLUTION & Taneční Liga FotocastingSo 23.11.2013

Další vytuněná párty, plná nejlepší taneční muziky !!!

Zdarma rozdáme nadupané originální CD kompilace za 30.000,-Kč.

Jsme jedním z deseti prestižních klubů v ČR, ve kterém bude prostřednictvím fotocastingu společnosti Universal Music, vybrána dívka na titulku nejprodávanejší kompilace Taneční Liga.

Největší taneční bomby z párty ostrova IBIZA bude doprovázet skvělá laser show, spolu se speciálními stage efekty.



★ Co nás to všechno čeká? ★



► Nejlepší clubová muzika z největších klubů párty ostrova IBIZA

► Taneční liga FOTOCASTING / Vybíráme tvář nejprodávanější taneční kompilace v ČR

► Fotostudio v klubu

► Za libovolných 5 panáků, nebo alko. míchaných drinků dostaneš originální aktuální taneční CD v hodnotě 300,- Kč

► Zdarma rozdáváme našlapaný aktuální výběry za víc než 30.000,-Kč

► Extreme Power Club Laser Show / RGB, Green, Blue…

► Akční ceny drinků

► Special stage effects



★ TANEČNÍ LIGA FOTOCASTING („Nech se objevit s Universal Music“) ★



Na akci bude umístěn fotostánek včetně fotografických světel a pozadí. Každá dívka, která se bude mít o fotocasting zájem, dostane ve stánku své číslo a vyplní přihlášku. Castingové fotografie budou po akci umístěny na FB klubu, kde budeme volit výherkyni. Děvče které fotocasting vyhraje, vypravíme na profesionální focení do ateliéru s vizážistkou a styliskou do Prahy – výsledkem bude nafocení série fotografií pro titulku kompilace Taneční liga. Kromě vzorků CD kompilace Taneční Liga, bude výherkyni předán i digitální book se všemi pořizenými fotografiemi zdarma.

Účastníci: Všichni příchozí.

Místo konání: Planet music club

Přesná adresa: Planet music club Vítězná 409 284 03 Kutná Hora (Hledat na mapě)

Kutná Hora (okres: Kutná Hora kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Miroslav Hvězda
WWW pořadatele: www.planetmusic.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!