Nick Cave & The Bad Seeds

Podobné akce

Účinkující: Nick Cave & The Bad Seeds, Shilpa Ray

Typ akce: Koncert

Zahájení: 22. 11. 2013
Ukončení: 22. 11. 2013

Vstupné: stání 1 350 Kč / nečíslované sezení 1 550 Kč / V.I.P. 2 500 Kč

Popis akce

V první polovině show zazní téměř všechny skladby z nového alba Push the Sky Away, druhá polovina patří starším, dobře známým hitům The Bad Seeds. Jak referuje např. GQ British Magazine, od chvíle, kdy Nick Cave, oděný do typické černé, uvedl první píseň We Know Who UR z alba Push the Sky Away, bylo jasné, že on i The Bad Seeds jsou ve skvělé formě a je třeba s nimi stále počítat. Opět se naplno projevila Caveova schopnost navodit energií nabitou atmosféru a přivést publikum do varu. U písně Love letter zpěváka doprovodil jen klavír a housle. Baladu Stagger Lee Nick Cave nečekaně proměnil v duet s jednou z fanynek, kterou na pódium vytáhl přímo z publika. Během písně Higgs Boson Blues přitiskl dlaň dalšího z diváků na svou propocenou černou košili s otázkou, zda cítí tlukot jeho srdce...

S Nickem Cavem a The Bad Seeds do Evropy poprvé coby předskokanka přijíždí Shilpa Ray, Američanka s indickými kořeny, přezdívaná Ella Fitzgerald pro 21. století.

Zbývající vstupenky na koncert Nick Cave & The Bed Seeds, 22. listopadu 2013 Praha, Tip Sport Arena, Výstaviště Holešovice jsou v předprodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal: stání 1 350 Kč / nečíslované sezení 1 550 Kč / V.I.P. 2 500 Kč.

Místo konání: Tipsport Arena

Přesná adresa: Za elektrárnou 419/1 170 00 Praha-Bubeneč (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: 10:15 Entertainment s.r.o.
WWW pořadatele: www.1015.cz
Předchozí akce: IN EXTREMO
Následující akce: Hračky ze staré půdy

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!