Formatic On Tour @ Staré Lázně (Kolín)

Podobné akce

Účinkující: Agent, Orbith, Steen, Otiatros, Miquel, Golpe, Mylo, Sollicitor, Peet Sanders, Enrico, KIFLI, Finidi, Venatio, T-zee, Sebastian Deluca, Ronica, Marty Fish, Styx

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 22. 2. 2014
Ukončení: 23. 2. 2014

Vstupné: 150/80Kč

Popis akce

Ve Starých Lázních v Kolíně bude 22. února probíhat druhé vydání Formatic On Tour, největší čtvrtletní taneční akce, jenž se ve svém druhém díle bude zaměřovat především na techno. V hlavním sále kolínského klubu bude možné nejen vidět, ale především i slyšet jedny z nejlepších DJs české techno scény.
Po úspěšném prvním vydání Formatic On Tour ve Starých Lázních v Kolíně je pro návštěvníky připraveno další velkolepé vydání, které proběhne 22. února tohoto roku. Těšit se můžete na našlápnutý program na třech tanečních scénách, rozdělených dle žánrů – hlavní sál nabídne TECHNO, na discoteque stage uslyšíte TECH-HOUSE a na radio stage se můžete tradičně těšit na aktuální taneční hudbu, kterou znáte dobře z rádií.
Celkem 18 DJs se bude starat o skvělou atmosféru po celý večer. Techno scéně budou vévodit matadoři, jakými jsou Agent, Orbith, Steen & Otiatros, Miquel, Golpe. Za mladou krev nastoupí Mylo a Sollicitor. Na discoteque scéně Vás večerem provedou zástupci legendárního after klubu Studio 54 - KIFLI, Finidi, Peet Sanders, Marty Fish v čele s jejich padré Enricem, dále stage doplní mladí talentovaní nováčci na poli klubové scény Venatio, T-zee, Sebastian Deluca a v neposlední řadě i půvabná Ronica. Radio stage již tradičně obsadí oblíbený DJ Styx, který bude servírovat aktuální hity dominující českým rádiím.
Na tomto exkluzivním vydání Vás čekají speciálně připravené projekce spojené s INTRO upoutávkou jednotlivých DJs. Speciální vydání Formatic On Tour startuje již v 21 hodin a pro první příchozí bude připraveno ZDARMA CD namícháno rezidentními DJs této akce.

Vstupné na všechny tři stage je 150 Kč, na samotnou radio stage pak 80 Kč.

Místo konání: Staré Lázně

Přesná adresa: Starokolínská 287, 280 02, Kolín 4 (Hledat na mapě)

Kolín (okres: Kolín kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Dj KIFLI
WWW pořadatele: https://www.facebook.com/formaticevents
Předchozí akce: (de)Cubitus aneb proleženiny z Lokte
Následující akce: TROJKA

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!