koncert dobrodruha Pavla Kadlicka a jeho kapely D.U.B.

Podobné akce

Účinkující: Pavel Kadlíček a skupina D.U.B.

Typ akce: Koncert

Zahájení: 01. 2. 2014
Ukončení: 01. 2. 2014

Popis akce

Může se zdát někomu pošetilé a zbytečné zvát hudební skupinu na festival o cestování. Tím spíše o cestování na kole. Jeden by myslel, že takový festival slouží vesměs k tomu, aby se laik dozvěděl, čím mazat řetázek, kam nikdy nejet a zároveň naslouchal těm „ostříleným“, kteří si na festivalu tak rádi ukazují jizvy a šrámy. Hudební kapela zní v tomto prostředí prostě rušivě.
V podání hudebního uskupení D.U.Bmusic je tomu ovšem jinak. Lídrem tohoto ansámblu je totiž cyklocestovatel Kadlíček Pavel. Jeho nabídka - stát se v rámci festivalu nejen vypravěčem, ale zároveň i hudebníkem má svá opodstatnění. Pavel chce svoji hudbou demonstrovat, nakolik je pro něj život v sedle kola důležitý. S každou svojí další výpravou totiž Pavel vyráží nejen za novými zážitky, ale hlavně za novou hudební tvorbou. Je tedy jasné, proč mu zbytek kapely vždy tak srdečně mává při odjezdu.
D.U.Bmusic odehrají tentokrát klidnější – akustickou verzi své autorské hudby. Vy můžete v klidu relaxovat, užívat si atmosféry a zároveň dumat, ve které části světa byla ta či ona píseň počata.
Jsme přesvědčeni, že vám D.U.Bmusic přinesou plno zábavy a Vám doplní tak zbytek příjemně prožitého dne.

Místo konání: Kino Bio Central

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Hradec Králové (okres: Hradec Králové kraj: Královéhradecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Martin Stiller
WWW pořadatele: www.cyklocestovani.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!