Valentýnské bruslení

Podobné akce

Účinkující: Příchozí

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 13. 2. 2014
Ukončení: 13. 2. 2014

Vstupné: ZDARMA

Popis akce

Liberecká Tipsport arena vás srdečně zve ve čtvrtek 13. února na Valentýnské bruslení, které proběhne od 17 do 19 hodin přímo na ledové ploše v aréně. Využijte speciálního místa k oslavě svatého Valentýna a přijďte si zabruslit a zároveň se pobavit. Příchozí páry budou mít vstup zdarma.

Všichni zamilovaní, kteří si přijdou zabruslit do Tipsport areny, budou moci zasílat krátké vzkazy pro své drahé polovičky přímo z ledové plochy. Jednotlivé vzkazy se budou postupně vysílat na světelném pásu uvnitř haly. Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti a napište několik řádků, které toho druhého mile překvapí a potěší. Vzkazy budeme přijímat pomocí zpráv na našem facebooku nebo je rovnou pište na zeď našeho profilu.

Valentýnské bruslení nebude ovšem uzavřené pouze pro páry, bude přístupné pro všechny, kteří si chtějí přijít zasportovat a užít si příjemný podvečer. Pro ostatní návštěvníky bude vstup v běžné výši – dospělí zaplatí 30 Kč, děti a studenti 20 Kč. Pro zájemce bude otevřena i půjčovna bruslí v prodejně JB Sport vedle Svijanské arény, která nabízí i jejich nabroušení.

Místo konání: Tipsport arena Liberec

Přesná adresa: Jeronýmova 570/22 460 07 Liberec 7 (Hledat na mapě)

Liberec (okres: Liberec kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Tipsport arena
WWW pořadatele: www.sportparkliberec.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!