Festival otevřených sklepů – Svatý Martin na Znojemsku

Podobné akce

Účinkující: Vinaři z obcí Znojmo, Šatov, Nový Šaldorf, Hanice a Dobšice

Typ akce: Festival

Zahájení: 15. 11. 2014
Ukončení: 16. 11. 2014

Vstupné: 890

Popis akce

Svatomartinský Festival otevřených sklepů se v šestém ročníku vrací opět na Znojemsko. Známí i zatím neobjevení vinaři vás ve svých sklepech přivítají přímo v historickém centru města Znojma a největších vinařských obcích v jeho těsné blízkosti - Šatově, Novém Šaldorfu, Hnanicích a Dobšicích.

Znojemsko je známé svým veltlínským zeleným, ryzlinky a voňavými sauvignony. Pro milovníky těchto vín se festivalem otevírá možnost ochutnat mladá vína ze sklizně roku 2014 i starších. Přijďte srovnat poslední ročníky sami, seznámíte se i s VOC víny tohoto vinařského regionu a nebude chybět ani bohatý gurmánský a kulturní program. Vše jako vždy přímo ve sklepech z rukou vinařů.

V ceně vstupenky získáte degustaci všech vzorků, vstup do všech sklepů, tištěného průvodce, degustační skleničku, stylovou tašku, možnost využití festivalové autobusové dopravy a vstup na vybrané akce doprovodného programu zdarma.

Svatomartinský festival začíná oficiálně v sobotu 15. listopadu, sklepy se otevřou od 10.00 do 21.00 s následným večerním programem. V neděli pak pokračuje od 10.00 do 15.00, po oba dva dny s možností nákupu vín.

Centrální registrační místo ve Znojmě bude otevřeno v sobotu 15. listopadu mezi 8.00 do 15.00 a v neděli mezi 10.00 a 12.00. Kyvadlová doprava zdarma mezi obcemi bude zajištěna po celou dobu festivalu.

Vstupenky v e-shopu Nadace Partnerství nebo v síti Ticketstream, objednávky pro skupiny telefonicky na čísle 515 903 144.

Místo konání: Znojmo, Šatov, Nový Šaldorf, Hnanice a Dobšice

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Znojmo (okres: Znojmo kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Nadace Partnerství
WWW pořadatele: www.otevrenesklepy.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!