Slavnost dne otevřeného nebe

Podobné akce

Účinkující: Tomáš Pfeiffer

Typ akce: Slavnost

Zahájení: 30. 3. 2014
Ukončení: 30. 3. 2014

Popis akce

Jsou místa, která od nepaměti přitahují pozornost. Horu Říp nemusíme představovat, je to významné silové centrum nejen naší země, se kterým jsou spojeny mnohé důležité události naší historie. Je součástí krajinného reliéfu silových sítí. Snad nejvýznamnějším duchovním svátkem je 30. březen – Den otevřeného nebe, kdy jsme více než kdy jindy blíže tajemstvím víry a vědění a k hloubkám Bytí. Tento den znali a využívali již lidé dávných dob, hledali a nacházeli zde inspiraci, odpočinek, pomoc i posilu pro duchovní práci. Příroda je chrám největší. Tato slavnost je v neposlední řadě i slavností přinašeče z Prahy, který se rodí jen jednou za 2000 let.

Již po dvacáté, od roku 1995, se 30. března ve 12 hodin koná každoročně na hoře Říp setkání v rámci slavnosti Dne otevřeného nebe. Druhá část, konaná ve spolupráci s nadačním fondem Bytí, pokračuje od 15 hodin kulturním programem v domě Biotronické centrum sociální pomoci v Praze, Soukenická 21, kde probíhá den otevřených dveří. Tímto vás zveme na toto již tradiční setkání. Vždyť společné věci jsou otevřeny pro všechny bez rozdílu. Přijďte, budete vítáni.

http://www.dub.cz/cs/rip-slavnost-dne-otevreneho-nebe.php

Místo konání: Říp

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Krabčice (okres: Litoměřice kraj: Ústecký kraj stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!