Within Temptation + Free Fall

Podobné akce

Účinkující: Within Temptation, Free Fall

Typ akce: Koncert

Zahájení: 11. 3. 2014
Ukončení: 11. 3. 2014

Vstupné: 650,-

Popis akce

Sharon plní slib, který nám dala v létě. Slib, že na začátku příštího roku se fanoušci WITHIN TEMPTATION dočkají nového alba. Na šesté studiové desce holandské rockové stálice se objeví hudebně hodně rozmanité skladby a novinkově i několik zajímavých hostů, o jejichž spolupráci kapelník Robert Westerholt říká, že je průlomová. Jako první se nám po boku Sharon den Adel na singlu "Paradise (What About Us?)" z novinkového EP představí Tarja Turunen. Zbylé tři skladby na maxisinglu jsou demo verze písní, které uslyšíme na novinkovém albu na konci ledna. Měsíc nato skupina vyráží na celosvětovou „Album Tour 2014“ a Česká republika samozřejmě nemůže chybět v programu koncertních zastávek. Oblíbené hity i nové skladby kapely WITHIN TEMPTATION uslyšíme 11. března 2014 v pražské Incheba Aréně.

Před hlavními hvězdami večera vystoupí i repre domácí scény - taky s ženským vokálem. Roli předkapely obstarají FREE FALL z Uherského Hradiště, kteří podle svých slov hrají tzv. free style - mix hard rocku, metalu, elektroniky a částečně i grunge. Jak to Sabina Francová a její spoluhráči předvedli na aktuální desce „Protínám“.

Program večera:
18:30 … otevření haly
19:35 - 20:15 … FREE FALL
20:45 - 22:45 … WITHIN TEMPTATION

Místo konání: Incheba aréna

Přesná adresa: Areál Výstaviště 67, 170 90 Praha 7 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Pragokoncert Bohemia a.s.
WWW pořadatele: http://www.pragokoncert.com/
Předchozí akce: Jiří Smrž & Jan Žamboch
Následující akce: Báječní Peruánci

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!