Ze sklepa do sklepa

Podobné akce

Účinkující: Josef Svoboda

Typ akce: Slavnost

Zahájení: 05. 4. 2014
Ukončení: 05. 4. 2014

Popis akce

Habánské sklepy, které v letošním roce slaví přesně čtyři sta let od svého založení, otevřou své brány veřejnosti v rámci akce Ze sklepa do sklepa, která se koná 5. dubna ve Velkých Bílovicích. Návštěvníci ochutnají nové ročníky vín, seznámí se s výrobou vína, ale především si prohlédnou tajemné chodby Habánských sklepů. Těmi je provede sám ředitel vinařství Josef Svoboda.

Habáni, reformní novokřtěnci, přišli na jižní Moravu před více než čtyřmi sty lety. Tuto oblast v mnohém ovlivnili, především svou pracovitostí a řemeslnou zručností. I díky nim na Moravě dozrává tak dobré víno. Vinařství Habánské sklepy se této tradice dodnes drží a vína z jejich produkce se tradičně umisťují na nejvyšších příčkách vinařských soutěží. Víno, které ochutnáte, vás oslní svou plnou chutí moravských hroznů a tajemná sklepení Habánských sklepů jenom prohloubí váš zážitek.
Akci Ze sklepa do sklepa, která se bude konat 5. dubna ve Velkých Bílovicích, nemůžete opomenout. Za 1100 korun získáte degustační skleničku, katalog vinařů a kupóny na nákup vína dle své chuti.

Místo konání: Velké Bílovice

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Velké Bílovice (okres: Břeclav kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Habánské sklepy
WWW pořadatele: http://www.habanskesklepy.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!