projekt POMÁHÁNÍ BEZ PŘEDSUDKŮ

Podobné akce

Účinkující: Portus Praha o.s.

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 01. 5. 2014
Ukončení: 31. 12. 2023

Popis akce

projekt POMÁHÁNÍ BEZ PŘEDSUDKŮ
Kurzy akreditované MPSV pro NNO ve Středočeském a Ústeckém kraji určené pracovníkům v sociálních službách, sociálním pracovníkům i vedoucím pracovníkům sociálních služeb. Od listopadu 2013 do června 2015 je projekt financován z ESF prostřednictvím OP LZZ a ze státního rozpočtu ČR.

• Předsudky v sociálních službách- základy protipředsudkového vzdělávání
Co to vlastně jsou předsudky? Jak a proč vznikají? Jsou všechny předsudky špatné? Dokážete rozpoznat, jaké máte předsudky vy, vaši klienti, spolupracovníci, lidé se kterými se potkáváte? Umíte čelit projevům intolerance? Nejste náhodou diskriminováni? Na našem semináři budeme rozvíjet dovednosti, které vám pomohou rozpoznat příčiny a nalézat řešení, konkrétních situací stereotypního chování založeného na předsudcích. Nebojte se hledat nový úhel pohledu!
• Profesionální pomáhání v kontextu sociálních služeb
Není pomáhání jako pomáhání. Ptáte se, jak máte vlastně pomáhat, aby to fungovalo? Chcete zjistit, jestli to, co spolu s klientem děláte, je dobré? Pociťujete zklamání, když pomáhání nefunguje tak, jak byste si představovali? Klienti jsou nevděční a nevidí vaše dobré úmysly? Nosíte si práci domů a dumáte jak na „něho“ jít? Odpovědi na tyto a další otázky můžeme společně najít v tomto kurzu. Na kurzu se budeme snažit hlouběji pochopit, pojmenovat, rozpoznat a reflektovat práci s klientem. Budeme se zabývat vlastními předpoklady v pomáhání a zamyslíme se nad rolí pomáhajícího profesionála.
• další kurzy na www.portus.cz

Máte li zájem o objednání kurzů, kontaktujte Lucii Masopustovou, masopustova@portus.cz, 773 920 998

organizátor:
Portus Praha, o. s.
Uruguayská 178/5, 120 00, Praha 2
telefon / fax: +420 261 617 671
e-mail: portus@portus.cz
www.portus.cz

Místo konání: Středočeský kraj

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Předchozí akce: CIHLAFEST
Následující akce: Unikátní výstava Tamtamyčasu

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!