Festival Svojšice 20.6.-21.6.2014

Podobné akce

Účinkující: Cristian Varel, Marco Bailey, Mauro Picotto, Julian Jeweil, Mark Reeve, Harvey McKay, Matrix&Futurebuond, Felon MC, Koven Live, Drumsound & Bassline Smith, Fernanda Martinz, Candy Cox The Prototypes, Radical Redemption, Korsakoff,....

Typ akce: Festival

Zahájení: 20. 6. 2014
Ukončení: 22. 6. 2014

Vstupné: Víkendové: Květen: 599,- Kč Červen: 649,- Kč, Studentské (17-22 let): 189 Kč

Popis akce

14. ročník festivalu Svojšice láká na dva festivalové dny nabité hudbou a zajímavými aktivitami!
V pátek a sobotu 20.6. a 21.6. se opět rozduní areál Svojšice u Pardubic, který bude hostit již 14.ročník stejnojmenného festivalu. Poprvé v historii festivalu se mohou návštěvníci těšit na dvoudenní program plný hudby, workshopy, semináře, sportovní aktivity a spoustu dalších vychytávek, které zaručeně ocení!

Festival Svojšice se opět hlásí o slovo a letošní 14. ročník bude pro tento festival opravdu zlomovým!
Pořádající agentura DC promo si pro návštěvníky připravila hned čtyři hudební scény napříč žánry, na kterých se představí světová djská a producentská špička, kterou budou supportovat domácí zástupci z řad předních českých umělců a talentů nastupující generace.
Klasické techno se objeví tradičně na hlavním pódiu festivalu. Návštěvníci zajisté ocení i návrat Drum & Bassu na Svojšice, vůbec poprvé se na festivalu představí styly Hard Techno, Hard Style, Hardcore a na své si přijdou i příznivci Housu a Dubstepu. Kromě známých jmen ze zahraničí a České republiky dá DC promo tentokrát i prostor mladým a ambiciozním talentům, kteří rozhodně stojí za povšimnutí.
Kromě bohatého hudebního programu jsou pro hudební nadšence připraveny i velmi zajímavé workshopy a dj semináře, díky kterým tak budou moci účastníci proniknout společně s odborníky a profesionály do této problematiky.
Pokud dáváte přednost sportu, bude pro vás připravena spousta sportovních aktivit a možnost koupání, které v teplých letních dnech zajisté oceníte.
Pro labužníky bude připraven i bohatý catering, v rámci kterého budete mít možnost ochutnat delikatesy mezinárodních kuchyní.
Synonymem festivalu je i levná kalba po celý víkend, tudíž se můžete těšit na velmi příjemné ceny na barech, díky kterým si předposlední červnový víkend užijete jak se sluší a patří.
V nesposlední řadě bude na místě vybudováno nové stanové městečko a prostor pro camping, který bude sloužit k většímu komfortu návštěvníků a zajištěna bude samozřejmě i kyvadlová doprava z Pardubic.
Nejlevnější vstupenky na festival: http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=132247
Speciální cena vstupenky pro mladé clubbery od 17 do 22 let za 99,-Kč/den!
V rámci podpory clubbingu mladých lidí a studentů se pořádající agentura rozhodla zvýhodnit cenu vstupného pro tuto věkovou kategorii a stanovila jej na velmi přijemných 99,-Kč za den! Tato vstupenka bude v prodeji od února na webu www.svojsice.cz
Pro kompletní informace sledujte oficiální web festivalu www.svojsice.cz a facebookovskou fan page www.facebook.com/svojsice


Open Air Festival Svojšice 2014
Pátek 20.6. & Sobota 21.6.2014 Areál Svojšice u Pardubic
Předprodej vstupenek v síti Ticketportal nebo online zde: http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=132247
4 hudební scény -Techno, DnB, Hardstyle, Hardcore, House, Dubstep, Hardtechno//Worskhopy, camping, dj semináře, koupání, sportovní aktivity, nové stanové městečko, denní program, dva kryté floory, levná kalba po celý víkend, cenové zvýhodnění pro mládež, afterparty, kyvadlová doprava z Pardubic.
Contact: produkce@dcpromo.cz
WEB Info: www.svojsice.cz https://cs-cz.facebook.com/svojsice


Místo konání: Letní Amfiteatr Svojšice

Přesná adresa: Svojšice 1, Svojšice u Přelouče, 533 62 (Hledat na mapě)

Svojšice (okres: Pardubice kraj: Pardubický kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: DC Promo Agency s.r.o.
WWW pořadatele: http://www.svojsice.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!