Prague Harley Days 2014: Událost nejen pro všechny motorkáře se blíží

Podobné akce

Účinkující: Arakain, Tublatanka

Typ akce: Motoristická akce

Zahájení: 29. 8. 2014
Ukončení: 30. 8. 2014

Popis akce

Harley-Davidson spojí všechny motorkářské nadšence na dvoudenní oslavě Prague Harley Days 2014. A nepůjde jen o motorkářský sraz, na kterém se sejdou originály i světové stavby legendární značky. Již 29. – 30. srpna 2014 se na pražském Výstavišti Holešovice nechystá nic menšího než hudební vystoupení předních českých kapel, gala večer thajského boxu, soutěže nejen pro dospělé a unikátní chill-out zóna plná zástupců předních pražských barů  prostě akce ve stylu bezstarostné jízdy.

Návštěvníci si budou moci užít kapely jako Arakain nebo Tublatanka, kaskadérskou show, volbu Miss, ale i program pro celou rodinu včetně služeb dětského koutku. Na motorkáře čeká společný servis, organizované výlety, ukázky jízdy obratnosti s Mírou Lisým, nebo slavnostní vyjížďka Prahou. Prague Harley Days 2014 jednoduše nabídnou všem jezdcům bez rozdílů značek alespoň malou ochutnávku toho, čemu se říká „žít ve stylu HARLEY-DAVIDSON“.

Místo konání: Výstaviště Holešovice

Přesná adresa: U Výstaviště (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://www.harley-days.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!