Slavní veslaři podpoří na Pražském Majálesu Nadaci Jedličkova ústavu

Podobné akce

Účinkující: Václav Chalupa

Typ akce: Festival

Zahájení: 30. 4. 2014
Ukončení: 30. 4. 2014

Vstupné: 590

Popis akce

2014 Na Pražském Majálesu se letos prezentuje i Nadace Jedličkova ústavu. Díky ní budou moci návštěvníci festivalu poměřit své síly s veslaři Ondřejem Synkem a Václavem Chalupou. Naši stříbrní olympijští medailisté usednou do veslovacích trenažerů a budou připraveni čelit výzvě k souboji. Najeté metry pak sponzoři Nadace JÚ přemění na finance určené k podpoře mladých lidí s tělesným postižením.
Kromě toho si budou moci příchozí lidé vyzkoušet také jízdu na vozíku, na tricyklu a na speciálním kole pro vozíčkáře – handbiku. K dispozici budou i různé ergoterapeutické pomůcky, zájemci si tak zkusí například ukrojení a namazání chleba jednou rukou nebo zdvihání předmětů ze země pomocí „drapáku“.
Zároveň se jedná o premiéru bezhotovostní charity na open air festivalu. Veškeré platby budou na Pražském Majálesu probíhat bezkontaktně prostřednictvím čipových náramků, i na účet Nadace Jedličkova ústavu tak bude možné přispívat pouhým „pípnutím“ u platebního terminálu. Návštěvníci zakoupením nadačních předmětů podpoří sbírku na nový bezbariérový autobus pro Jedličkův ústav a školy.
Stanoviště Nadace JÚ bude během Pražského Majálesu ve Studentském městečku na letňanském výstavišti. Všichni příchozí zde od 13 do 19 hodin najdou nevšední aktivity, které hezky doplňují pestrý program Pražského Majálesu. Skifaři Ondřej Synek a Václav Chalupa budou přítomní mezi 15. a 18. hodinou.

Místo konání: PVA Letňany

Přesná adresa: Beranových 667, 199 00 Praha 9 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!