Litoměřický hrozen 2014

Podobné akce

Účinkující: PROGRAM: 10:00 zahájení 13:00 - 14:00 Áda Škarda band 14:00 - 14:30 předávání cen vinařům 15.00 - 16:00 Áda Škarda band 17.00 - 19:00 Swing Cabinet Praha 20:00 ukončení

Typ akce: Vinobraní

Zahájení: 07. 6. 2014
Ukončení: 07. 6. 2014

Vstupné: 150,-

Popis akce

V sobotu 7. června se uskuteční v prostorách hradu třetí ročník vinařské prezentační, soutěžní a prodejní výstavy vín Litoměřický hrozen. Návštěvníci budou moci degustovat nejen vína z Čech, ale i z Moravy a to od 10 hodin do 20 hodin. Nově se na výstavě spolupodílí i zahraniční vinařství z Německa, Francie a Portugalska, která o prostory a komornější ráz celé akce projevila zájem.
K ochutnávkám zahraje kapela Áda Škarda Band a tóny swingu do Litoměřic přiveze pražská kapela Swing Cabinet. Ve 14 hodin proběhne předávání ocenění vínům, která uspěla v soutěži Litoměřický hrozen, konající se s čtrnáctidenním předstihem.
Již tradičně se akce zúčastní i obchod U Holanďanů se svými sýry a k ochutnání budou i regionální mošty. Vstupné je za příjemných 150 korun, přičemž v této ceně je započítána i degustační sklenička, katalog výstavy a pět žetonů na ochutnávky. Žetony slouží jako platidlo a hodnota jednoho žetonu je 5 korun. Letošní ročník se koná s podporou Vinařského fondu České republiky a záštitu nad vinařskou akcí převzal starosta města Litoměřic Ladislav Chlupáč.

Místo konání: Hrad Litoměřice

Přesná adresa: Tyršovo náměstí 68/5 (Hledat na mapě)

Litoměřice (okres: Litoměřice kraj: Ústecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Centrum cestovního ruchu Litoměřice, p. o.
WWW pořadatele: www.hradlitomerice.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!