MOTOSRAZ PRASEK U NOVÉHO BYDŽOVA Motorkářský sraz - MOTOSRAZ Prasek v tomto roce 2014 oslaví kulaté-15.výročí. K oslavě zveme nejenom motorkáře. Přijeďte slavit na již tradiční Motosraz Prasek u Nového Bydžova 11.-13.7.2014. Na motosrazu nebude chybět bo

Podobné akce

Účinkující: Walda Gang, Debill Heads, Komunál a mnoho dalších.

Typ akce: Motoristická akce

Zahájení: 11. 7. 2014
Ukončení: 13. 7. 2014

Vstupné: 300

Popis akce

MOTOSRAZ PRASEK U NOVÉHO BYDŽOVA
Motorkářský sraz - MOTOSRAZ Prasek v tomto roce 2014 oslaví kulaté-15.výročí. K oslavě zveme nejenom motorkáře. Přijeďte slavit na již tradiční Motosraz Prasek u Nového Bydžova 11.-13.7.2014. Na motosrazu nebude chybět bohatá tombola, kaskadérská show, erotika, miss mokré tričko, motorkářské soutěže, spanilá jízda a další. Těšit se můžete na kapely Walda Gang, Debill Heads , Komunál , Rammstein M.C. , Daniel Landa rev. , Riziko , Manuál , Řemen , Mahoganyo , Těžká obuv .. Sleduj naše stránky www.motosrazprasek.cz, kde se budeš dovídat další informace. Od března je spuštěna soutěž na našich webovkách o spoustu vstupenek , pivenek , stravenek , tombolenek a dárků od partnerů motosrazu. Tak nezapomeň 11.-13.7.2014 v Praseku u Nového Bydžova.

Místo konání: Prasek

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Prasek (okres: Hradec Králové kraj: Královéhradecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Antonín Jablonský
WWW pořadatele: www.motosrazprasek.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!