Midday Classic Concert

Podobné akce

Účinkující: PROGRAM od 20.5.2013 (viola, piano) S. Bach - Invention H. Eccles - Sonata for viola and piano W. A. Mozart - Turkish March J. Haydn - Serenade F. Chopin - Piece for piano solo Piece for viola solo L. van Beethoven - Romance L. van Beethoven - Moonlight Sonata L. van Beethoven - For Elise B. Smetana - Vltava (Moldau) A. Dvořák - Humoresque A. Dvořák - Piece romantique Ch. W. Gluck - Pizzicato

Typ akce: Koncert

Zahájení: 29. 9. 2014
Ukončení: 29. 9. 2010

Vstupné: 390 - 590 ,-

Popis akce

Obohaťte svou prohlídku Pražského hradu návštěvou koncertu vážné hudby v krásně zdobeném barokním Koncertním sále Lobkowiczkého paláce.
Koncert začíná každý den ve 13:00 a trvá přibližně 60 minut. Do jeho programu jsou kromě vystoupení celého ensemblu (klasického tria) zahrnuty i sólové výstupy. Představena jsou díla významných barokních skladatelů - Bacha a Vivaldiho, mistrů vážné hudby - Mozarta a Beethovena, a předních českých skladatelů 19. století – Dvořáka a Smetany.
Vstupenky na koncert můžete zakoupit on-line v našem e-Shopu.
Návštěvníci, kteří si chtějí v Lobkowiczkém paláci prohlédnout i muzeum, mohou ušetřit 10% z celkové ceny zakoupením kombinované vstupenky. Tato vstupenka zahrnuje vstupné na koncert, vstup do muzea a poukázku na 10% slevu v kavárně.
Kapacita sálu: 100 osob

Účastníci: Milovníci vážné hudby

Místo konání: Lobkowiczký palác

Přesná adresa: Lobkowiczký palác Jiřská 3 Praha 1, 110 00 Praha (okres: Praha kraj: Praha) Česká republika (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Martine
WWW pořadatele: http://www.matinee.cz
Předchozí akce: Midday Classic Concert
Následující akce: Midday Classic Concert

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!