Divadlo Palace Theatre - E. E. Schmitt: Heslo Morálka - Náhradní titul za zrušené představení Africká královna ze dne 9. 6. 2014

Podobné akce

Účinkující: Hrají: Denis Diderot, filozof - Miroslav Etzler; Anna Dorothea Therboucheová, malířka - Nela Boudová; Paní Antoinetta Diderotová, Diderotova manželka - Kateřina Pindejová, Angelica Diderotová - Diderotova dcera - Ivana Stejskalová, Mladá Holbachová, dívka - Michaela Sejnová, Barronet, Diderotův sluha - Václav Šanda/Josef Vaverka.

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 18. 6. 2014
Ukončení: 18. 6. 2014

Vstupné: 280,- 300,- Kč

Popis akce

V loveckém zámečku barona Holbacha pózuje polonahý Denis Diderot pro madame Therbouchovou, se kterou vede velmi "galantní" rozpravu, když tu je z milostných hrátek vyruší v naléhavé záležitosti filozofův sekretář: Je třeba, aby Mistr okamžitě napsal příspěvek do slavné Encyklopedie - Heslo Morálka. Tak začíná Diderotův bláznivý den, během kterého je populární osvícenský filozof se sklony k libertinství neustále vyrušován při svých pokusech jak v oblasti filosofie, tak i při svých milostných spádech.

Platí divadelní předplatné, doprodej volných míst. Zakoupené vstupenky na zrušené představení Africká královna zůstávají v platnosti.

Účastníci: Režie: Petr Slavík.

Místo konání: Městské divadlo Sokolov

Přesná adresa: Ul. 5. května 655, Sokolov (Hledat na mapě)

Sokolov (okres: Sokolov kraj: Karlovarský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: MDK Sokolov
WWW pořadatele: www.mdksokolov.cz
Předchozí akce: Aerodrome June
Následující akce: Rytířské turnaje na hradě Bezděz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!