The Hooping Life & Hoop Jam 2014

Podobné akce

Účinkující: Promítání filmu The Hooping Life a následná přehlídka Hoopingu před OC Palladium

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 26. 6. 2014
Ukončení: 26. 6. 2014

Vstupné: 0

Popis akce

Každý z nás se jistě rád vrací do dětských let. Pamatujete na populární obruče? Všichni jsme s nimi točili kolem těla jak diví. Dnes se tento fenomén nazývá hooping a vrací se ze zahraničí do České republiky.

The Hooping Life, dokumentární film, který vás provede od základů kulturního fenoménu hoopingu, bude mít svou premiéru v Praze 26. 6. 2014 v 15:00‒18:00 hodin v kině Atlas v ulici Sokolovská 371/1. Vstupné je zdarma.

Po promítání filmu proběhne na náměstí Republiky v Praze před OC Palladium od 17:30 hod. Hoop Jam, kde budete moci zhlédnout mistry v točení obručí naživo, a sami si tuto dovednost navíc vyzkoušet! Jak uvádí ambasador hoopingu Shaquille O’Neal: „Uvidíte mistry hoopingu, jaké jste ještě neviděli. Velký návrat SENZACE!”

Hooping, to je kreativní, barevná, meditativní a zábavná pohybová aktivita, kterou si mohou užívat nejen děti, ale i dospělí. Hooping vyžaduje plné nasazení, energii a rytmus, formuje postavu a pomáhá ke zlepšení fyzičky.

Místo konání: Praha

Přesná adresa: Sokolovská 371/1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.thehoopinglife.com
Předchozí akce: ROCK FOR PEOPLE 2014
Následující akce: Lubo Stacho - Monotýpie a plátenka

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!