Festival Anenská noc Vidice 2014

Podobné akce

Účinkující: STO ZVÍŘAT(ČR) Free Time (KH), Noční Můry (KH) a Monty Jack (KH), Divadélko Kůzle & Kůzle Hu.Sou. (KH), For Good (Praha), A SweetWater Trick (Velešín) a L.O.S. - Lure of Senses(KH).

Typ akce: Festival

Zahájení: 25. 7. 2014
Ukončení: 27. 7. 2014

Vstupné: v předprodeji 200,- Kč, na místě 300,- Kč

Popis akce

V pátek 25.7. 2014 od 17:00 startuje v Lazních Roztěž první část II. ročníku hudebního Festivalu Anenská noc Vidice 2014. Největší událostí bude vystoupení hudební skupiny STO ZVÍŘAT, která zahraje také písně z jejich posledního alba Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách. Dále se můžete tešit na kapely Free Time (KH), Noční Můry (KH) a Monty Jack (KH).

Festival pak pokračuje sobotní částí v areálu Obecního úřadu Vidice 6, kde vystoupí nejen pro děti v odpoledním programu od 16:00 Divadélko Kůzle & Kůzle Hu.Sou. (KH) a dále skupiny For Good (Praha), A SweetWater Trick (Velešín) a známá Kutnohorská kapela L.O.S. - Lure of Senses.

Součástí sobotního programu je také bohatá TOMBOLA :-)

Kromě rozvoje kultury festival umožní i finanční podporu Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR, o.s. - základní organizaci v Kuté Hoře. Z každé prodané vstupenky půjde této organizaci jako dar 10,- Kč.

Místo konání: Pá - Lázně Roztěž, So - OÚ Vidice

Přesná adresa: Pá - ROZTĚŽ 18, okr. Kutná Hora So - VIDICE 6, okr. Kutná Hora (Hledat na mapě)

Vidice (okres: Kutná Hora kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Ganmar Data, s.r.o.
Předchozí akce: Šatlavafest
Následující akce: Gulášfest 2014

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!