Účinkující: Chefparade
Typ akce: Ostatní akce
Zahájení: 09. 11. 2014
Ukončení: 09. 11. 2014
Popis akce
Podzim patří sezóně zvěřinových hodů. Přijďte se naučit úpravu srnčího masa v podání Radka Jakubce.
Kromě úpravy srnčího vás Radek naučí úpravu zvěřiny a předá vám cenné rady a zkušenosti, které jako jeden z nejlepších šéfkuchařů školy vaření Chefparade má.
Menu:
Srnčí vývar s celestýnskými nudlemi a kapkou cherry
Srnčí mini řízečky v tymiánovém těstíčku Bramborová kaše s pórkem
Srnčí medailónky s čerstvým rozmarýnem a sušenými rajčaty podávané s čerstvým pečivem
Skořicová palačinka s horkým lesním ovocem a šlehačkou
Místo konání: Husitská 56, Praha 3
Přesná adresa: (Hledat na mapě)
Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika) Pořadatel: Chefparade - škola vařeníWWW pořadatele: www.chefparade.cz
Vkládání kulturních akcí zdarmaKulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé. Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat. Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce! |
© 2008 - oblibeny.cz • Kontakty, o webu • Ochrana soukromí Google • ZOOU • Mediální partneři • Facebook