Předplaťte si známé herce, zábavu a vysokou úroveň v Akordu

Podobné akce

Účinkující: Jiří Macháček, Vojta Kotek, David Prachař, Michal Dlouhý, Miroslav Vladyka, Jiří Lábus, Bob Klepl, Jaroslava Kretschmerová, Lenka Vlasáková

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 11. 2. 2015
Ukončení: 30. 6. 2015

Popis akce

Vášniví milovníci divadla dostávají další mimořádnou šanci „předběhnout“ ostatní diváky ve výběru nejlepších míst v sále, zhlédnout jinak beznadějně vyprodaná představení, uspořit peníze a čas při nákupu vstupenek, ale hlavně zajistit pravidelnou porci divadelní kultury sobě či svým blízkým jako nápaditý dárek pod stromeček, neboť zvýhodněné divadelní předplatné v Akordu je v tomto předvánočním období opět v prodeji.
I tentokrát se mohou diváci těšit na šťavnaté lahůdky v podání nejvýraznějších českých divadel a především populárních herců, z nichž většinu známe z televizních obrazovek a filmových pláten. Herecká bravura herců, jakými jsou mj. Jiří Macháček, Vojta Kotek, David Prachař, Michal Dlouhý, Miroslav Vladyka, Jiří Lábus, Bob Klepl, Jaroslava Kretschmerová, Lenka Vlasáková, zaručí divákům nevšední kulturní zážitky, ze kterých budou ještě dlouho čerpat tolik potřebnou životní energii.
Historicky třetí cyklus předplatného Akordu – tzv. Činoherního koktejlu - zahájí 11.2. Studio Ypsilon komedií z divadelního prostředí - VRATKÁ PRKNA. Dne 25.3. přijíždí Městské divadlo Kladno. Na prknech Akordu se představí komedií VINNETOU, ve které se prolíná divoký západ Mayovek se současností. 22.4. pobaví diváky Divadlo A. Dvořáka Příbram bláznivou komedií podle filmu Woodyho Allena - PROKLETÍ NEFRITOVÉHO ŠKORPIÓNA. V květnu dojme diváky k slzám Divadlo Na Jezerce známou filmovou tragikomedií v divadelním podání pod režijní taktovkou Jana Hřebejka - MUSÍME SI POMÁHAT. Posledním kusem mozaiky předplatného bude červnové představení Činoherního studia Bouře: TEĎ NE! aneb Na tohle teď není ta pravá chvíle. Komedie, ve které nic není takové, jaké se zdá.
Nejezděte do Prahy za divadlem! Divadelní zážitky přijedou za Vámi!
Bližší info na www.dk-akord.cz a facebook.com/dkakord. Rezervace v pokladně na tel. 596 762 511 a e-mailu info@dk-akord.cz.

Místo konání: Dům kultury Akord Ostrava-Zábřeh, s.r.o., náměstí SNP 1 700 30 Ostrava-Jih

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Dům kultury Akord Ostrava-Zábřeh, s.r.o.
WWW pořadatele: www.dk-akord.cz
Předchozí akce: Poklady Vysočiny
Následující akce: Čtyři po škole

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!