Úhel pohledu: Sportem ku zdraví!... Opravdu?

Podobné akce

Účinkující: Pozvání do diskuse přijali: JAN DUNDÁČEK - trojnasobný nejlepší český hráč amerického fotbalu za tým Prague Black Panthers; PETR MACHÁČEK - bojovník, trenér a symbol ,,českého" thai boxu; MONIKA ČUHELOVÁ - sportovní rozhlasová moderátorka a televizní reportérka specializující se na fotbal; Mgr. MARTIN SVITEK - fyzioterapeut, člen Institutu sportovního lékařství, jeden z fyzioterapeutů HC Slavia Praha. Diskusi povede MILAN RADOSTA - moderátor společenských akcí, sportovní redaktor na iDNES.cz.

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 20. 1. 2015
Ukončení: 20. 1. 2015

Vstupné: zdarma

Popis akce

Kde jsou hranice zdravého sportu? Jsou slavní sportovci ikony, které obdivujeme a které dávají dobrý příklad dětem, nebo jsou to dělníci sportovního průmyslu? Na tyto a další otázky se pokusí odpovědět trenér Petr Macháček, český hráč amerického fotbalu Jan Dundáček, sportovní redaktorka Monika Čuhelová nebo fyzioterapeut Martin Svitek. Diskusí na téma Sportem ku zdraví!... Opravdu? provede v úterý 20.1. od 18 hodin moderátor Milan Radosta.

Místo konání: Era svět

Přesná adresa: Jungmannovo náměstí 767, Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Creative Gate a Era svět
WWW pořadatele: www.prostor.erasvet.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!