Pražské Quadriennale 2015

Podobné akce

Účinkující: Robert Lepage - kanadský divadelní režisér, scénograf a herec; Sean Patten - zakladatel berlínského souboru GobSquad a mnoho dalších

Typ akce: Výstava

Zahájení: 18. 6. 2015
Ukončení: 28. 6. 2015

Popis akce

11 dní, 64 národních expozic, přes 500 živých akcí na více než 100 lokacích v centru Prahy a 50 000 návštěvníků – to vše slibuje13. ročník mezinárodní přehlídky Pražského Quadriennale scénografie a divadelního prostoru, který proběhne od 18. do 28. června 2015. Jedna z nejvýznamnějších událostí české kultury přichází se zcela novým prostorovým řešením. Program se bude poprvé odehrávat na mnoha místech převážně v centru Prahy, návštěvníky tak čeká světová moderní výstava zasazená do historického jádra metropole. Vedle expozic zemí a regionů, výstavy divadelní architektury, studentské sekce a programu pro rodiny „PQ dětem“ nabídne akce bohatý program v podobě živých akcí ve veřejném prostoru, přednášek a workshopů. Tématem 13. ročníku je SdílenýProstor: Hudba Počasí Politika.
Více informací: http://www.pq.cz/cs nebo na Facebooku.

Místo konání: Palác Colloredo-Mansfeld

Přesná adresa: Karlova 2 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: IDU
WWW pořadatele: http://www.pq.cz/cs
Předchozí akce: Electronic Beats Festival
Následující akce: Severská filmová zima 2015 v Brně

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!